Galeb pojačan, ambicije opet najveće

od Press OSCG
468 pregleda

Novo, odnosno djelimično promijenjeno ime zahvaljujući novom sponzoru, nekoliko novih igračica i iste ambicije – vrh crnogorske ženske odbojke. To je epilog pauze između dva dijela šampionata u barskom Galebu…

“Cilj je bio da tim ojačamo na određenim pozicijama. I dalje ce glavni oslonac biti dosadašnji sastav. Zavisno od okolnosti, pojačanja bi mogla biti prevaga u nekim odlučujućim utakmicama. Ovo je prilika da naše mlade igračice kvalitetnije rade i da brže napreduju. Takmičarski cilj je da ostanemo u vrhu crnogorske odbojke, ali opet će to biti teško ostvariti s obzirom na to da ove sezone za sami vrh konkuriše više kvalitetnih klubova koji su takođe pojačali svoje redove ove zime. Što se tiče sponzora i promjene naziva kluba, Liko Soho je naš generalni sponzor i težimo ka tome da ostvarimo sto dužu saradnju”, kaže trener Baranki Petar Koković.

Galeb Liko Soho Group je pretrpio znatne promjene prije starta sezone, sada to nadoknađuje na pozicijama koje bi trebale da donesu kvalitativni napredak.

“U drugi dio prvenstva ulazimo sa tri nove igračice. Riječ je o tehničarki Mami Džarard , primač-korektoru Megan Fergus, koje nam dolaze iz Amerike, i o srednjem blokeru Andreji Laković čije ime je dobro poznato u našoj zemlji”, zaključuje Petar Koković.

Galeb Liko Soho Group brani trofej osvojen u Kupu Crne Gore, a Baranke su igrale i finale plej-ofa domaćeg šampionata.

Povezani članci