Banner

EPCG Prva liga odbojkašica: Kreće drugi dio mini lige

Vodeće ekipe iz grupe "jug" sa predstavnicima "sjevera", u Podgorici derbi regije "centar"

od Danilo
90 pregleda

Utakmicama šestog kola mini lige biće nastavljena EPCG Prva liga odbojkašica. Sva tri meča na programu su u subotu, dva na primorju, dok će se u glavnom gradu sastati Top Volley i Tempo.

Vodeće dvije ekipe drugog ranga takmičenja odbojkašica, Gimnazijalac i Budva, biće domaćini najboljim timovima grupe “sjever”.  Oba meča, u Kotoru i Budvi, počeće u 17 sati. Neporaženi sastav Gimnazijalca igraće sa posljednjeplasiranim timom Ivangrada, koji je izgubio svih pet mečeva u mini ligi, uključujući i startni sa Kotorankama u Beranama. Duel se igra u sportskoj dvorani Gimnazije u Kotoru.

U istom terminu odbojkašice Budve dočekaće Gorštak u “MSC Budva”. Domaćin je izgubio samo jedan meč u mini ligi, u derbiju sa Gimnazijalcem, a na startu doigravanja za plasman u viši rang bio je bolji od Gorštaka u Kolašinu 3:1. Upravo taj trijumf pravi razliku između Budve i Gorštaka, koji je slavio u duelima sa Ivangradom, Tempom i Top Volley-em i na skoru je 3:2.

Šestu rundu zaključiće susret srednje regije, u kom će Top Volley dočekati Tempo u sportskoj dvorani OŠ “21. maj”  u Podgorici od 18.30h. Podgoričanke su jednu od dvije pobjede u mini ligi ostvarile upravo protiv Tempa, u Nikšiću 3:1, i na skoru su 2:4, sa pobjedom više od Tempa.

Povezani članci