Đorđe Jovović u Triglavu, Slobodan Bojić u Salonitu

Jovović je bio i dio mlađe seniorske reprezentacije, koja je minulog vikenda u Tirani izborila plasman na prvo Evropsko prvenstvo u toj konkurenciji

od Mirjana
280 pregleda

Crnogorski odbojkaši Đorđe Jovović i Slobodan Bojić iduće sezone će igrati u Sloveniji.

Jovović, korektor Budućnost voleja, karijeru će nastaviti u Triglavu, koji je u protekloj sezoni zauzeo pretposljednje mjesto u ligaškom dijelu, a onda je u četvrtfinalu plej-ofa eliminisan od Maribora. Dvadesetogodišnji Jovović je četiri sezone bio u prvom timu podgoričkog kluba, protekle dvije sezone je bio starter, a minule sezone i kapiten tima. Igrama je skrenuo pažnju na sebe, a između nekoliko ponuda iz inostranstva je izabrao Triglav, koji će imati stranca prvi put poslije nekoliko godina.

Jovović je bio i dio mlađe seniorske reprezentacije, koja je minulog vikenda u Tirani izborila plasman na prvo Evropsko prvenstvo u toj konkurenciji.

Slobodan Bojić, koji igra na poziciji primača, potpisao za Salonit Anhovo, koji je bio četvrti u ligaškom dijelu, ali je u plej-ofu zastao u četvrtfinalu.

Povremeni iskusni crnogorski reprezentativac je prošloj sezoni prvo potpisao za grčki Kifisijas, ali je brzo raskinuo ugovor zbog uslova koje je zatekao po dolasku. Nakon toga je imao „otvoreni ugovor“ sa Budvom, za koju je nastupa u evropskim mečevima, a sezonu je nastavio i završio u turskoj Alaniji Beledijesi.

Izvor: pobjeda.me

Povezani članci