Banner

Dobre partije Džaković i Vukčević, Jedinstvo Mine Dragović bolje od Zvezde Saške Đurović

od Danilo
342 pregleda

Crnogorska reprezentativka Danijela Džaković hvata ritam u novom timu, ali njen Tarnov nikako da dođe do pobjede u najjačoj ligi Poljske. Naša odbojkašica odigrala je jednu od boljih utakmica za Tarnov, osvojila 16 poena, međutim njen tim nije mogao ni do seta u duelu sa Bialsko Bialom.

CSM Lugoj Nevene Vukčević pretrpio je drugi poraz u 4. kolu rumunske Divizije 1, a naša reprezentativka imala je dobar meč. U porazu od Korone Brašov 3:2 naša odbojkašica osvojila je 12 poena.

U Superligi Srbije derbi timova naših reprezentativki, koji su do četvrtog  kola bili bez poraza. Jedinstvo Stara Pazova, za koje nije igrala Mina Dragović, bilo je bolje od Crvene zvezde Saške Đurović rezultatom 3:1. Reprezentativna srednja blokerka meč je završila sa šest poena.

I Ub Simone Petranović je na skoru 3:1 u najjačem takmičenju odbojkašica u Srbiji, nakon pobjede nad Inđijom 3:2. Crnogorska odbojkašica pobjedi je doprinijela sa šest poena.

Još jedna igračica na poziciji srednjeg blokera u A selekciji Crne Gore, Teodora Rakočević, igrala je prethodnog vikenda. Njen tim Banja Luka izgubio je od Inave 3:1 u 4. kolu prvenstva Bosne i Hercegovine, a članica seniorske reprezentacije meč je završila sa sedam poena.

Povezani članci