Banner

Danijela Džaković potpisala za Maćeratu

Reprezentativka Crne Gore ponovo u Italiji

od Danilo
150 pregleda

Crnogorska reprezentativka Danijela Džaković nova je igračica italijanskog Elvija Rećina Voleja iz Maćerate, koji se takmiči u Seriji A2. Nakon prvog dijela sezone koji je provela u poljskom Tarnovu, 29-ogodišnja Pljevljakinja vraća se u Italiju u kojoj je igrala za Sant Eliu i Aragonu.

Danijela je pružala veoma dobre partije u Tarnovu, koji uprkos tome nije imao dobre rezultate u poljskoj Tauron ligi, pa je nakon 20 kola bio posljednji na tabeli sa samo dvije pobjede. Primač servisa reprezentacije stiže u trećeplasirani tim drugog ranga italijanske odbojke, u Maćeratu koja se bori za promociju u Seriju A1.

Džaković je potpisala ugovor do kraja sezone, a do kraja marta očekuje je pet mečeva u drugom dijelu takmičenja. Priliku za debi imaće 3. marta, kada u Maćeratu stiže lider Serije A2, Peruđa.

Danijela je karijeru počela u Rudaru, iz kog je 2013. godine prešla u Jedinstvo iz Užica, a igrala je za turske ekipe Puršaklar i Bolu Beledijespor, slovenačke Formis i Nova KBM Branik, rumunski Targu Mureš i Bali Pjur sa Filipina.

Povezani članci