Banner

Crnogorski supervizori i sudije na evropskim takmičenjima

od Mirjana
466 pregleda

CEV Supervizori i međunarodne sudije iz Crne Gore ove sedmice angažovani su na utakmicama CEV Lige šampiona, CEV Kupa i CEV Čelendž kupa.

Anka Ivanović biće CEV Supervizor na utakmici prvog kola grupe D Lige šampiona za odbojkaše, u kojoj se sastaju njemački Luneburg i češke Budejovice. Utakmica je na programu 22. novembra od 19 časova u Luneburgu.

Istog dana u grupi E takođe, u muškoj konkurenciji, crnogorski sudija Sonja Simonovska biće prvi arbitar na susretu Lube Ćivitanova iz Italije i Arkade Galaci iz Rumunije u grupi E. Utakmica se igra u Italiji od 20.30h.

Na utakmicama šesaestine finala CEV kupa odbojkaša, Crna Gora će imati dva predstavnika među službenim licima. CEV supervizor na meču Radnički Kragujevac – Krajova biće Danijela Lukšić,  dok će crnogorski arbitar Slobodan Kovačević biti drugi sudija na meču u kojem igraju ukrajinski Prometej i holandski Groningen na neutralnom terenu u Rumuniji. Utakmice su na programu u četvrtak, 23. novembra, u Kragujevcu, odnosno Mioveniju od 18 časova.

Crna Gora će imati predstavnika i na utakmici 1/16 finala CEV Čelendž Kupa u konkurenciji odbojkaša, međunarodni sudija Jelena Mitrović biće drugi arbitar na susretu Šuše iz Azerbejdžana i grčkog Panatinaikosa. Utakmica je zakazana za utorak, 11. novembar u Bakuu sa početkom od 19 časova.

Povezani članci