Banner

Cimbaljević: Da damo sve od sebe na Evropskom prvenstvu

Rovčanin: Raduje pozitivna hemija u ekipi, da se pokažemo što bolje na prvenstvu

od Mirjana
504 pregleda

Muška mlađa seniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore, nakon odrađenog prvog dijela priprema u Nikšiću, boravi u Kolašinu gdje će se pripremati do samog polaska na Evropsko prvenstvo.

Naša U22 selekcija smještena je u hotelu “Bianca” u Kolašinu, a odlazak na prvenstvo je planiran za nedjelju, 10.jul.

“Trenutno se nalazimo na pripremama u Kolašinu, nakon nedjelju dana odrađenih u Nikšiću koja je prošla malo teže, ali je bilo dobro, radimo punom parom. Očekujemo da damo sve od sebe na Evropskom prvenstvu”, kazao je Vukašin Cimbaljević, primač servisa mladih odbojkaša Crne Gore.

Drugi dio priprema izabranici selektora Balše Radulovića baziraće na taktici i uigravanju – žele da pruže maksimum u Poljskoj.

“Nakon prve nedjelje priprema koju smo proveli u Nikšiću, gdje smo malo veći fokus stavili na aerobni dio i podizanje fizičke spreme uz rad na tehnici, od nedjelje smo u Kolašinu imamo fenomenalne uslove. Momci odlično rade, polako brusimo formu za samo EP i iz dana u dan to izgleda sve bolje i bolje. Vjerujem da ćemo iskoristiti ovaj period pred odlazak za Poljsku da se što bolje uigramo, taktički da se pripremimo na najbolji mogući način za protivnike protiv kojih ćemo igrati i da ćemo maksimalno spremni otići na Evropsko prvenstvo”, kazao je selektor Radulović.

Crna Gora će na prvenstvu u Poljskoj igrati u grupi B protiv selekcija Italije, Holandije i Turske.

“Mogu da istaknem da je atmosfera u ekipi veoma dobra i da vlada pozitivna hemija što me veoma raduje i nadam se da ćemo se najbolje pokazati na Evropskom prvenstvu”, zaključio je Milan Rovčanin, primač servisa U22 reprezentacije.

Povezani članci