Banner

CEV pohvalio organizaciju prvenstva: “OSCG može organizovati i veće događaje”

"Svi zvaničnici Odbojkaškog saveza Crne Gore su dali sve od sebe da realizuju odličan finalni turnir za sve učesnike, ekipe i zvaničnike CEV-a", navodi se u izvještaju CEV žirija prvenstva

od admin
561 pregleda

U nedjelju je završeno U17 Evropsko prvenstvo za odbojkaše, čiji je domaćin bio Odbojkaški savez Crne Gore od 19. do 30. jula u Podgorici.

CEV žiri prvenstva, koji je bio zadužen za kontrolu organizacije prvenstva, u svom izvještaju za CEV, imao je samo riječi hvale za Odbojkaški savez Crne Gore i organizacioni tim prvenstva, a konstatovali su i da naš savez ima dovoljno znanja i sposobnosti za organizaciju i većih takmičenja.

“Žiri CEV se zahvaljuje organizatoru, Odbojkaškom savezu Crne Gore, na dobro organizovanom Finalnom turniru CEV U17 Evropskog prvenstva za odbojkaše 2023.

Svi zvaničnici Odbojkaškog saveza Crne Gore su dali sve od sebe da realizuju odličan finalni turnir za sve učesnike, ekipe i zvaničnike CEV-a.

Odbojkaški savez Crne Gore pokazao je više nego dovoljno umijeća da može organizovati još veće događaje”, piše u izvještaju koji su potpisali Zdeslav Barač, predsjednik CEV žirija prvenstva i član Administrativnog borda CEV i Niko Hebe, sekretar CEV žirija prvenstva.

Na prvenstvu u Podgorici učestvovalo je 16 zemalja i odigrano je ukupno 60 utakmica tokom 9 takmičarskih dana.

Povezani članci