Banner

Budućnost Volley pobjednik “Mornar First Challenge” kupa

od Mirjana
734 pregleda

U nedjelju, Odbojkaški klub Mornar organizovao je drugi turnir “Mornar First Challenge” kup, na kojem su pored domaćina učestvovale pionirske ekipe Budućnost volley-a, Budve i Jedinstva.

Budućnost Volley osvojila je prvo mjesto, drugo je pripalo Budvi, treći su bili odbojkaši Mornara, a četvrto je bilo Jedinstvo.

Turniru su prisustvovali Nikola Kažić, direktor reprezentativnih selekcija i Darko Prebiračević, selektor U17 muške odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

“Drugu godinu zaredom smo organizovali turnir koji će sigurno prerasti u tradicionalni za dječake pionirskog uzrasta, koji počinju sa odbojkaškim utakmicama i kojima ovakva okupljanja najviše znače. Ovom prilikom bih želio da se zahvalim sudijskoj organizaciji koja nam je izašla u susret i dodijelila dvoje mladih sudija, kojima je suđenje ovih utakmica takođe puno pomoglo. Takođe, ispred Odbojkaškog saveza bio je prisutan direktor reprezentativnih selekcija Nikola Kažić, kao i selektor U17 muške reprezentacije Crne Gore Darko Prebiračević, koji su uručili nagrade”, kazao je Ivan Dobrković trener Mornara i organizator turnira.

Pehar za osvojeno 1. mjesto na turniru, ekipi Budućnost volley, uručio je Nikola Kažić, direktor reprezentativnih selekcija OSCG.

Pehar za osvojeno 2. mjesto, ekipi Budve, uručio je Blažo Dobrković, kapiten seniorske ekipe Mornara.

Pehar za osvojeno 3. mjesto, ekipi Mornara, uručio je Nikola Kažić, direktor reprezentativnih selekcija OSCG.

Pojedinačne nagrade uručili su selektor U17 muške reprezentacije Crne Gore Darko Prebiračević i seniorski reprezentativac, bivši igrač Jedinstva i Mornar, a sada aktuelni igrač Budućnost volley-a, Stefan Radević.

Najbolji igrač turnira je Luka Milošević iz ekipe Budućnost volley-a.

Najbolji tehničar je Vasilije Andrović iz ekipe Mornara.

Njabolji smečer je Kosta Poleksić iz ekipe Budućnost volley-a.

Najbolji srednji bloker je Stefan Petričević iz ekipe Budućnost volley-a.

Najbolji libero je Veljko Lakićević iz ekipe Budve.

Povezani članci