Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Prva liga (M)

Budućnost Capital Plaza večeras dočekuje Budvu (18h, RTCG i MNE Sport TV)

U utorak, 16. aprila odigraće se drugi meč finala plej ofa Prve lige Crne Gore za odbojkaše u kom će ekipa Budućnost Capital Plaza dočekati ekipu Budve u dvorani “Verde Kompleksa” sa početkom od 18 časova.

“Okrećemo se drugoj utakmici i pokušaćemo da što prije zaboravimo brojne loše momente iz utakmice u Budvi, probaćemo da se fokusiramo na periode igre koje smo prikazivali s vremena na vrijeme u kojima su naš fokus i energija bili na nivou koji je potreban za ravnopravnu igru protiv ovakve ekipe i sigurno je da ćemo takvu igru morati konstantno da pružamo ukoliko želimo da ugrozimo rivala. U prvoj utakmici mnogo grešaka, dosta momenata dekoncentracije, probaćemo da saberemo redove do druge utakmice i da uz pomoć publike pružimo dobru partiju, poput onih iz polufinalne serije”, izjavio je primač servisa Budućnost Capital Plaza Nemanja Peruničić.

“Započeli smo odlično finalnu seriju i iskoristili prednost domaćeg terena. Pokazali smo da većina toga zavisi od nas i naše igre. Idemo u Podgoricu, sa istim ciljem, da pokušamo da napravimo brejk. Druga utakmica u tri dana, sigurno je da neće biti lako, ekipa Budućnosti će igrati pred svojim navijačima, ali mi smo spremni, kako fizički tako i psihički. Nadamo se da će podgorička publika moći da uživa u jednom kvalitetnom odbojkaškom spektaklu”, izjavio je primač servisa Budve Ivan Zvicer.

U prvoj utakmici, ekipa Budve bila je bolja savladavši ekipu Budućnost Capital Plaze rezultatom 3:0.

Prenos utakmice možete gledati na RTCG 2 i na MNE Sport televiziji.