Bogojević novi član stručnog štaba Budućnost voleja

"Velika mi je čast da se kao dijete Budućnosti, gdje sam napravio svoje prve odbojkaške korake, vratim i to kao trener", kaže Bogojević

od Press OSCG
295 pregleda

Doskorašnji trener Ženskog odbojkaškog kluba Akademija iz Tivta, Luka Bogojević novi je član stručnog štaba Odbojkaškog kluba Budućnost volej, saopšteno je iz podgoričkog kluba.

“Velika mi je čast da se kao dijete Budućnosti, gdje sam napravio svoje prve odbojkaške korake, vratim i to kao trener. Zahvalan sam ljudima iz uprave koji su prepoznali moj dosadašnji rad i trud i koji su mi ukazali povjerenje da kroz trenerski posao predstavljam klub koji označava brend crnogorske odbojke. Ostvareni rezultati kao i cjelokupna organizacija kluba posljednjih godina su dokaz da se klub vraća na nivo koji ga je nekad krasio, te stoga je i moja odluka da se priključim i radim u klubu bila laka”, rekao je Bogojević.

Bogojević je prošle sezone sa Akademijom ubjedljivo osvojio prvo mjesto u Drugoj ligi, sa svih 18 pobjeda, i izborio plasman u elitu.

“Zahvalio bih se i svom, sada već bivšem klubu OK Akademija, na korektnoj saradnji i prilici za rad i napredovanje u prethodnim godinama. Ovo predstavlja veliki korak u mojoj trenerskoj karijeri i siguran sam da uz posvećen i kvalitetan rad nas trenera, uz punu podršku ljudi iz uprave, rezultat i rast kluba je neizbježan. Takođe, još jednu radost i podstrek mi čini to što ću imati priliku da sarađujem sa kvalitetnim trenerima i sjajnim ljudima, Balšom Radulovićem i Dragom Cimbaljevićem. U tome vidim dobru podlogu za dalji moj napredak, a sve u cilju da Budućnost vratimo tamo gdje joj je uvijek i bilo mjesto, u sami vrh. Ono što mogu da obećam je da ću uložiti sve svoje napore i znanje kako bih opravdao povjerenje koje mi je ukazano”, dodao je Bogojević.

Izvor: Pobjeda – Arena

Povezani članci