Banner

Beach volley turnir “Krupac” 17-18. juna u Nikšiću

od Mirjana
794 pregleda

Sada već tradicionalni turnir odbojke na pijesku na jezeru Krupac, održaće se i ove godine, uz podršku Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Beach volley turnir “Krupac” održaće se od 17. do 18. juna u organizaciji Opštine Nikšić, Odbojkaškog saveza Crne Gore i Turističke organizacije Nikšić.

“Zahvaljujući Opštini Nikšić, Turističkoj organizaciji Nikšić i Odbojkaškom savezu Crne Gore, Nikšić će i ove godine imati jedan od najkvalitetnijih beach volley turnira u regionu. To je trenutno i jedini muški beach volley turnir Crnoj Gori. Oni su prepoznali našu ideju za promocijom grada i odbojke, i pomogli nam da turnir i ove godine bude organizovan na vrhunskom nivou. Pored ekipa iz Crne Gore, ušešće će uzeti ekipe iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Rusije, Ukrajine, Bjelorusije… Ove godine pored muškog turnira, igraće se i muško – ženski miks 3×3. Pozivam ovim putem sve ljubitelje odbojke da dođu u što većem broju na jezero Krupac i uzivaju u vrhunskoj odbojci”, kazao je Aleksandar Bojić, koji je inicijator organizacije ovog turnira.

Prijavljene su 32 ekipe, a organizatori su obezbijedili nagrade za najuspješnije.

“Drago nam je što ćemo u veoma zgusnutom kalendaru odbojkaških aktivnosti i takmičenja, ovog ljeta u Crnoj Gori imati i turnir u odbojci na pijesku. Turnir na Krupcu je i prošle godine pokazao da ima mogućnost da postane tradicionalni odbojkaški događaj, a ovogodišnja imena učesnika nam garantuju dobru odbojku i pravi spektakl za sve ljubitelje odbojke na pijesku”, kazao je Ivan Bošković, generalni sekretar Odbojkaškog saveza Crne Gore.

Prvog dana turnira (17.jun) odigraće se utakmice u muškoj konkurenciji 2×2, dok će se drugog dana odigrati miks utakmice 3×3.

Povezani članci