Banner

Anđela Kukobat i Viktoria Đukić pojačale Budućnost volej

od Mirjana
668 pregleda

Nakon šestog mjesta u protekloj sezoni, ženski odbojkaški klub Budućnost volej je napravio prvi korak ka stvaranju tima koji bi iduće sezone mogao da napravi iskorak ka boljem plasmanu. Podgorički klub je, naime, objavio dolazak dvije nove igračice – srpske odbojkašice Anđele Kukobat iz Albatrosa, koja igra na poziciji primača servisa, te tehničarke Akademije iz Tivta, mlade crnogorske reprezentativke Viktorie Đukić.

“Veliko mi je zadovoljstvo što ću ove sezone nastupati za odbojkaški klub Budućnost, s obzirom da je to klub sa dugom tradicijom i mogu slobodno reći sa najvećim imenom u crnogorskom sportu. Došla sam da svojim iskustvom pomognem ovim mladim i talentovanim igračicama da kroz sezonu stasaju i iskažu sav svoj potencijal. Očekuju nas pripreme i naporan rad pred sezonu, za koju vjerujem da će biti uzbudljiva, a mi ćemo dati sve od sebe da ispunimo ciljeve i ostvarimo bolje rezultate u odnosu na prošlu godinu” kazala je Anđela Kukobat, jedna od najboljih poenterki u EPCG Superligi u prošloj sezoni.

Viktoria Đukić je “zahvalila na pozivu i ukazanom povjerenju od strane uprave kluba i trenera Budućnosti”.

 “Nadam se da ću uspjeti da ispunim očekivanja naročito navijača. Ekipa je dosta mlada, ali mislim da se uz neizbježan trud, rad i zalaganje može napraviti dobar rezultat u predstojećoj sezoni. Radujem se dolasku, i nadam se da ću svojom igrom moći da doprinesem daljim uspjesima kluba i da će sve ovo biti jedna lijepa priča od septembra” istakla je Viktoria Đukić.

Izvor: Pobjeda

Povezani članci