Banner

Albatros domaćin međunarodnog turnira

od Mirjana
486 pregleda

Odbojkaški turnir gradova prijatelja u organizaciji Odbojkaškog kluba Albatros odigraće se u petak i subotu u SC “Igalo” u Herceg Novom.

Na turniru će pored domaćina učestvovati slovenski TPV Volej iz Novog Mesta i bosanski HE na Drini iz Višegrada. Turnir je podržan od strane Opštine Herceg Novi kao i Turističke organizacije Herceg Novi.

U organizaciji OK Albatros iz Herceg Novog održaće se prvi turnir gradova prijatelja u ženskoj odbojci u kojem će učestvovati pored domaćina OK Albatros i gosti iz gradova prijatelja ŽOK TPV volej iz Novog Mesta i ŽOK HE na Drini iz Višegrada. Pokrovitelj turnira je Opština Herceg Novi, a generalni sponzor Turistička organizacija Herceg Novi. Turnir će se odigrati po sistemu svako sa svakim nakon čega će biti proglašenje pobjednika i najboljeg igrača turnira. Ovaj turnir dobro će doći svim ekipama kao pripremne trening utakmice za predstojeće sezone koje kako i kod nas tako i u regionu počinju početkom oktobra, kazao je sekretar kluba Darko Klasić.

Ceremonijom otvaranja turnira je u petak od 19:45h nakon koje će se odigrati utakmica između “TPV Volej” i “HE na Drini”. U subotu, od 17h Albatrosa će se sastati sa ekipom HE na Drini, a od 19.30 sa ekipom TPV Volej. Nakon utakmica uslijediće dodjela pehara.

Povezani članci