Banner

Akademija i Galeb na startu 8. kola EPCG Superlige odbojkašica

od Mirjana
370 pregleda

Utakmice 8. kola EPCG Superlige odbojkašica odigraće se u naredna tri dana, a rundu će u petak otvoriti susret Akademije i Galeb Liko Soho Group-a u Tivtu.

Odbojkašice Akademije, koje su u prošlom kolu slavile kod kuće maksimalnim rezultatom protiv Rudara, očekuje još jedna utakmica na domaćem terenu, dočekuju ekipu Galeba, koja je slavila protiv Morače nakon preokreta. Utakmica se igra u tivatskoj “Župi” sa početkom od 18 časova, uz prenos na RTCG.

Nakon poraza od gradskog rivala, Albatros će u okviru osmog kola ugostiti ekipu Jedinstva. Obje ekipe imaju skor od dvije pobjede i pet poraza, pa nas u subotu u SC “Igalo” od 18 časova očekuje zanimljiv duel. Pola sata kasnije, na krilima pobjede nad Akademijom i dobrom utakmicom sa Galebom u Baru, Morača dočekuje Mediteran, koji je za sada na jednoj pobjedi, koju je ostvario protiv Rudara.

Rudar u nedjelju dočekuje Luku Bar u SC “Ada” u Pljevljima od 15 časova. Nakon dobrog starta, odbojkašice Rudara vezale su nekoliko poraza, dok Baranke imaju samo dva u dosadašnjem dijelu šampionata. U posljednjem susretu kola, Budućnost volley koja je zabilježila pet pobjeda, dočekuje neporaženi Herceg Novi u 18h u sali Medicinske škole u Podgorici.

Lider na tabeli EPCG Superlige je maksimalni Herceg Novi, po pet pobjeda imaju Luka Bar, Galeb Liko Soho Group i  Budućnost volley, na tri pobjede su Morača i Akademija, dva trijumfa imaju Jedinstvo, Albatros i Rudar, a jedan Mediteran.

Raspored 8. kola EPCG Superlige odbojkašica:

Petak, 17. novembar

Akademija – Galeb Liko Soho Group (18h)

Subota, 18. novembar 

Albatros – Jedinstvo (18h)

Morača – Mediteran (18.30h)

Nedjelja, 19. novembar 

Rudar – Luka Bar (15h)

Budućnost volley – Herceg Novi (18h)

Povezani članci