Banner

Razvojna liga: Derbi u Podgorici, Morača dočekuje Luku Bar

od Mirjana
69 pregleda

Pred nama su utakmice 4. kolo Razvojne lige odbojkašica koje će se odigrati za vikend i u ponedjeljak.

Prva utakmica ovog kola odigraće se u subotu od 14h u Sportskom centru “Igalo” u Herceg Novom, gdje će ekipa Albatrosa ugostiti Budućnost Volley. Albatros na domaćem terenu priželjkuje prvu pobjedu, budući da je u dosadašnjem dijelu takmičenja bez trijumfa, dok Budućnost Volley do sada nije izgubila ni jedan set i sa ekipom Budve je na vrhu tabele.

Takođe u subotu, sa početkom u 18 sati, u sali Osnovne škole “Radojica Perović” u Podgorici sastaće se B ekipe Morače i Luke Bar. Obje ekipe ušle su u sezonu sa po dva trijumfa i po porazom, pa nas u glavnom gradu očekuje zanimljiv duel u najavi.

U nedjelju, u kotorskoj Gimnaziji, Gimnazijalac će dočekati ekipu Akademije od 19 sati. Gimnazijalac trenutno ima jedan trijumf, dok Akademija traži svoje prve bodove u sezoni.

Posljednja utakmica ovog kola odigraće se u ponedjeljak od 16 sati, u dvorani “Topolica” u Baru, gdje će Galeb ugostiti Budvu. “Galebice” su do sada ostvarile jednu pobjedu, dok je Budva, nakon tri odigrana kola lider na tabeli bez izgubljenog seta.