Banner

Budućnost Volley misli na budućnost

Profesionalni ugovori za četvoricu talentovanih odbojkaša

od Mirjana
155 pregleda

Viceprvak Crne Gore, OK Budućnost volley, i ove sezone kao osnovni cilj ima razvijanje talnetovaih igrača. To potvrđuju i novi potpisi u “Morači” – mladi odbojkaši Kosta Poleksić, Stefan Petričević, Filip i Aleksa Radić potpisali su svoje prve profesionalne ugovore sa “plavo-bijelima”. Ovaj značajan korak u njihovim karijerama predstavlja priznanje za dosadašnji trud i rad, kao i priliku za dalji napredak u seniorskoj konkurenciji, saopšteno je iz uprave kluba.

Kosta i Stefan su i članovi reprezentativnih selekcija Crne Gore u mlađim kategorijama, što dodatno potvrđuje njihov talenat i potencijal za dalji razvoj.

Foto: OK Budućnost Volley

“Veliko mi je zadovoljstvo što sam potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa OK Budućnost. Ovo je velika prilika za mene da napredujem kao mladi igrač u klubu sa velikom tradicijom u kojem sam i ponikao. Zahvalan sam na ukazanom povjerenju, raduju me izazovi koji nas očekuju kao ekipu, uz veliku želju da što više doprinesem timu”, izjavio je Petričević

Foto: OK Budućnost Volley

Ni Kosta nije krio svoje zadovoljstvo: “Veoma sam srećan što sam prvi profesionalni ugovor potpisao sa matičnim klubom. Ovo je iskorak u mojoj karijeri i zahvalan sam na podršci koju dobijam tokom treninga od strane trenera i saigrača. Nadam se da ćemo ostvarivati dobre rezultate.”

Filip i Aleksa Radić, takođe reprezentativci mlađih kategorija Crne Gore, potpisali su profesionalne ugovore sa klubom. Njihov otac, Dejan Radić, bivši igrač Budućnosti, sada je trener seniorske ekipe i selektor muške kadetske odbojkaške reprezentacije Crne Gore.

“Veoma sam srećan što sam potpisao svoj prvi profesionalni ugovor sa OK Budućnost. Ovo je važan korak u mojoj karijeri i radujem se što ću nastaviti raditi sa svojim saigračima i trenerima na unapređenju svoje igre. Klub mi pruža sjajnu podršku, i želim da dam svoj maksimum kako bismo ostvarili što bolje rezultate u sledećim sezonama”, kazao je Filip.

 

Aleksa vjeruje da će opravdati povjerenje koje mu je ukazano: “Potpisivanje ugovora za mene je važan korak i prilika da se dodatno razvijam kao igrač. Zahvalan sam na ukazanom povjerenju i spreman sam da dam sve od sebe kako bih opravdao očekivanja. Svaka sezona donosi nove izazove, i radujem se što ću imati priliku da doprinesem uspjehu tima svojim trudom i posvećenošću.”

Budućnost je u sezoni 2024/25 dodatno podmlađena i tokom EPCG Superlige i Kupa Crne Gore ovi tinejdžeri imaće priliku da dodatno napreduju kroz treninge i utakmice.