Banner

Predstavnice crnogorske odbojke službena lica na CEV utakmicama

od Mirjana
143 pregleda

CEV supervizori i međunarodne sutkinje iz Crne Gore ove sedmice angažovani su na utakmicama CEV Lige šampiona i CEV Čelendž kupa.

U okviru CEV Lige šampiona, Crna Gora ima dvije predstavnice. Anka Ivanović, CEV supervizor, angažovana je na utakmici kvalifikacija za odbojkašice između Voluntarija 2005 iz Rumunije i Rabotničkog iz Skoplja, Sjeverna Makedonija. Utakmica će se odigrati u sportskoj sali Mioveni, u srijedu, 9. oktobra, sa početkom u 19 časova. U prvom susretu ova dva tima, rumunski tim je odnio pobjedu maksimalnim rezultatom na gostovanju.

Foto: CEV

Sonja Simonovska, međunarodna sutkinja iz Crne Gore, biće glavni sudija na utakmici drugog kola kvalifikacija za odbojkaše između Crvene zvezde i Orion Starsa iz Holandije. Ova utakmica se igra u utorak, 8. oktobra u Beogradu, takođe u 19 časova. Crvena zvezda je u prvom susretu poražena maksimalnim rezultatom.

Foto: CEV

Osim Lige šampiona, Crna Gora ima predstavnice i na utakmicama CEV Čelendž kupa. Danijela Lukšić biće CEV supervizor na meču između hrvatskog tima Mursa iz Osijeka i Karlovskog iz Češke, koji je zakazan za srijedu od 18 časova, na terenu Murse. Revanš utakmica igra se 16. oktobra u Češkoj, a na tom susretu sudija će biti naša Jelena Mitrović.

Jelena Mitrović će suditi i prvu utakmicu CEV Čelendž kupa za odbojkašice, između Kanti Šafhauzena iz Švajcarske i Holte If iz Njemačke. Ovaj meč je na programu u srijedu, sa početkom u 20 časova u Švajcarskoj, dok će se revanš igrati 15. oktobra u Njemačkoj.