Banner

Budva dočekuje Mladost u borbi za Ligu šampiona

od Mirjana
53 pregleda

Šampiona Crne Gore, odbojkaški klub Budvu očekuje utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv ekipe Mladosti iz Zagreba.

Meč se igra u srijedu od 18 sati u Mediteranskom sportskom centru u Budvi, a šef stručnog štaba, Miljan Bošković očekuje podršku sa tribina i nada se trijumfu svoje ekipe.

“Težina utakmice se ne dovodi u pitanje, jer je protivnička ekipa izuzetno visokih kvaliteta. Ono što mogu reći jeste to da ćemo pružiti svoj maksimum kako bi stigli do cilja, a to je pobjeda. Ono što bih još dodao, utakmica u srijedu ima još veći žar, jer igramo na domaćem terenu, tako da bih pozvao sve one koju su u mogućnosti da prisustvuju i pruže nam podršku u prvoj utakmici, jer nam je to od velikog značaja”.

Ekipa je za predstojeću sezonu je kompletna, a u redove nosioca duple krune stigla su velika pojačanja. Uz iskusne saigrače i mladi igači imaće priliku za napredak.

Ove godine smo dosta iskusnija ekipa, jer dolazak Ćaćića, Ćulafića i Babića je veliki plus za ekipu Budve, s obzirom da su u pitanju momci koji su igrali i u inostranstvu. Plan za narednu sezonu je gotovo isti kao i za prethodnu, fokus su nam mladi igrači sa naše odbokajške scene, ulaganje u njih i napredak u crnogorskoj muškoj odbojci, kazao Bošković.

Budvani će u Zagrebu gostovati 26. septembra, a ako bude bolja od hrvatskog šampiona, Budva će u drugom kolu igrati sa pobjednikom dvomeča u kojem se sastaju mađarski Kapošvar i austrijski Hipo Tirol.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Odbojkaški klub Budva (@budvavolley)

U slučaju da ispadne u prvom kolu Lige šampiona, Budva će igrati u prvom kolu CEV kupa protiv finske Valepa Sastamale.