Banner

Gradonačelnik Cetinja upriličio prijem za Vukotu Čelebića

"Vukotin uspjeh sa kadetskom reprezentacijom je potvrda da odbojka ima svijetlu budućnost", rekao je gradonačelnik Nikola Đurašković

od Mirjana
35 pregleda

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković i zamjenica gradonačelnika Ana Novović upriličili su prijem za odbojkaša Vukotu Čelebića koji je nedavno, sa kadetskom reprezentacijom Crne Gore, osvojio srebrnu medalju na Balkanskom prvenstvu u Tirani.

Gradonačelnik Đurašković čestitao je Vukoti na uspjehu i istakao da je on primjer kako posvećenost, upornost i timski duh mogu dovesti do velikih rezultata.

“Ponosni smo na naše mlade sportiste koji se svakodnevno ističu, kako na državnim tako i na regionalnim takmičenjima. To pokazuje da podrška i ulaganje gradske uprave u sport i sportsku infrastrukturu daju rezultate. Vukotin uspjeh sa kadetskom reprezentacijom je potvrda da odbojka ima svijetlu budućnost”, rekao je gradonačelnik.

Prijemu su prisustvovali predsjednik Odbojkaškog kluba „Lovćen“ Slobodan Borozan i trener Pero Radunović, koji su se zahvalili na podršci i upoznali gradonačelnika sa radom Kluba.

Gradonačelnik je istakao da će Prijestonica nastaviti da podržava mlade talente i doprinosi razvoju sporta na Cetinju.

Povezani članci