Banner

EPCG Superliga odbojkaša: derbi 2. kola u Bijelom Polju, šampion dočekuje debitanta

od Danilo
422 pregleda

Jedinstvo i Budućnost volley otvoriće drugo kolo EPCG Superlige odbojkaša u petak, u kom će branilac titule, Budva, dočekati ekipu Lovćena, a Galeb Liko Soho Group i Mornar igraće prvi derbi Bara u sezoni.

Odbojkaši Jedinstva dočekaće ekipu Budućnost Volley-a u prvom meču drugog kola prvenstva Crne Gore, pokušati da iznenade rivala, koji je ubjedljivom pobjedom ušao u novu sezonu. Podgoričani su bili sigurni u duelu sa Lovćenom u tri seta na premijeri, dok je Jedinstvo u posljednjem meču prve runde izgubilo u Baru od ekipe Mornara u uzbudljivom meču sa pet setova. Utakmica u SC „Nikoljac“ igra se u petak, 20. oktobra od 18 sati, a prenos je na RTCG2.

Preostala dva meča igraju se na primorju. Budva će u nedjelju, 22. oktobra dočekati debitanta, cetinjski Lovćen. Ekipa Miljana Boškovića rutinski je slavila na startu protiv Galeba, 3:0, dok Lovćen nije zadao probleme Budućnosti u glavnom gradu. Utakmica u MSC „Budva“ igra se takođe od 18 sati.

Dva sata kasnije počeće barski derbi, u kom će Galeb Liko Soho Group biti domaćin ekipi Mornara u SC „Topolica“. Mornar, na krilima velikog trijumfa nad Jedinstvom na startu želi novu pobjedu, međutim i Galeb vidi svoje šanse u duelu koji već sada nosi veliku težinu u borbi za mjesto u plej-ofu.

Raspored utakmica 2. kolo EPCG Superlige odbojkaša:

Petak, 20. oktobar

Jedinstvo – Budućnost volley

Nedjelja, 22. oktobar

Budva – Lovćen (18h)

Galeb Liko Soho Group – Mornar (20h)

Povezani članci