Banner

Derbi drugog kola EPCG Superlige odbojkašica u subotu u Herceg Novom

Utakmice u Herceg Novom i Pljevljima otvaraju 2. rundu prvenstva odbojkašica, u subotu susret prošlosezonskih finalista

od Danilo
432 pregleda

Duelom Albatros – Budućnost volley, u petak, 6. oktobra u SC „Igalo“, od 18 sati, počeće 2. kolo EPCG Superlige odbojkašica. Oba tima prvenstvo su otvorila porazima 3:1, Novljanke od Rudara kod kuće, a Podgoričanke od Luke Bar u našem glavnom gradu. Prenos meča Albatros – Budućnost volley je na RTCG2.

Dva sata kasnije počeće meč u Pljevljima, prvi ekipe Rudara u SC „Ada“ po povratku u najjači rang crnogorskog takmičenja. Pljevljakinje će, inspirisane trijumfom nad finalistom Kupa u prošlom kolu, dočekati ekipu Mediterana, koja je poražena na gostovanju Galeb Liko Soho Group-u na premijeri.

Galebice će gostovati prvom favoritu za titulu, ekipi Herceg Novog, u subotu, 7. oktobra, u reprizi prošlosezonskog finala plej-ofa. Herceg Novi je jedini tim koji je sa 3:0 otvorio šampionat, pobijedio Akademiju u Tivtu i nastavio fenomenalan niz od prošle sezone, u kojoj nije ispustio ni jedan set. Utakmica se igra u SC „Igalo“, sa početkom u 19 sati.

Za 20 sati istog dana zakazan je početak meča Jedinstvo – Akademija, u Bijelom Polju. Mlade Bjelopoljke su sezonu otvorile porazom 3:1 od ekipe Morače u Podgorici, a u SC „Nikoljac“ očekuje se neizvjestan duel sa takođe veoma mladim sastavom iz Tivta.

Drugo kolo EPCG Superlige zaključiće duel Luke Bar i Morače u SC „Topolica“ u nedjelju, 8. oktobra, od 18.30h. Biće to susret ekipa koje su pobjedama u četiri seta otvorile novu sezonu, i veliki test za mladu podgoričku ekipu.

Raspored 2. kola EPCG Superlige odbojkašica

petak, 06. oktobar 
Albatros – Budućnost volley (18h)
Rudar – Mediteran (20h)
subota, 07. oktobar 
Herceg Novi – Galeb Liko Soho Group (19h)
Jedinstvo – Akademija (20h)
nedjelja, 08. oktobar 
Luka Bar – Morača (18:30h)

Povezani članci