Banner

Rajko Strugar zaustavljen u polufinalu

od admin
444 pregleda

Rajko Strugar zaustavljen je u polufinalu play off-a prvenstva Francuske sa Tourom. Nakon što su slavili u prvoj utakmici Paris je uzvratio na svom terenu pobijedivši sa 3:2 (Rajko ulazio u 4. setu na servis) pa je Tour bio domaćin u majstorici ali su Parižani slavili sa 3:0 (Rajko ulazio u 2. i 3. setu na servis) i plasirali se u finale gdje će igrati protiv Sete.

U borbi za treće mjesto u prvenstvu Slovenije Salonit Anhovo i Pomgrad upisali su po jednu pobjedu pa će odlušivati majstorica. U prvom meču u Murskoj Soboti Pomgrad je slavio sa 3:1 a dejan Čabarkapa je upisao čak 25 poena za Salonit koji je uzvratio na svom terenu pobijedivši sa 3:2 (Dejan osvojio 5 poena).

Crvena Zvezda uzvratila je brejk Vojvodini slavivši u Novom Sadu sa 3:2 i sada vodi sa 2:1 u pobjedama u finalnoj seriji play off-a prvenstva Srbije. Aleksandar Minić upisao je 16 poena od čega 1 as i 3 bloka za novosađane.

Jelena Cvijović (12 poena) poražena je sa Penicilina Iasi u gostima od Lugoj sa 3:0 u majstorici  i zauzela 8. mjesto u prvenstvu Rumunije.

Nakon poraza u gostima od Ostrowiec Swietokrzyski, Rzeszow je upisao dvije pobjede na svom terenu sa 3:0 i 3:2 i sa 2:1 u pobjedama osvojio 11. mjesto u prvenstvu Poljske. Ana Otašević ulazila je u prvom i trećem setu upisavši 3 poena od čega 1 blokom odnosno 1 poena u poslednjoj utakmici u kojoj je ulazila u prva 3 seta.

Završena je i druga liga Francuske, Amiens Dragane Peruničić i Marije Sandić savladala je na svom terenu Olympique Mougins sa 3:0 i osvojili 3. mjesto (prve dvije ekipe plasirale su se u viši rang) dok je Stella Callais Marije Milović poražena na scom terenu od TPM Racing Volley sa 3:1 i zauzela 8. mjesto.

Povezani članci