Banner

Nikoleta Perović osvojila 5. mjesto u prvenstvu Rumunije

od admin
313 pregleda

Nikoleta Perović upisala je 17 poena (2 asa i 2 bloka) u pobjedi Targu Mures nad Dinamo Bucuresti sa 3:0 i sa 3:0 u pobjedama osvojila 5. mjesto u prvenstvu Rumunije. Jelena Cvijović sa Penicilina Iasi bla je bolja od Lugoj sa 3:1 osvojivši 16 poena pa je rezultat u seriji izjednačen na 1:1 te će od 7. mjestu u konačnom plasman odlučiti majstorica.

U borbi za 11. mjesto u prvenstvu Poljske Rzeszow je poražen u gostima od Ostowiec Swietokrzyski sa 3:2 te da bi izbjegle poslednje mjesto moraju da slave u naredna dva meča sa istim protivnikom koje igraju na svom terenu, Ana Otašević nije ulazila u igru.

U predposlednjem kolu francuske druge lige Stella Calais Marije Milović poražena je u gostima od Municipal Olympique sa 3:1 dok su Dragana Peruničić i Marija Sandić sa Aminesom slavile u gostima nad CEP Poitiers sa 3:1.

Rajko Strugar ulazio je u drugom i trećerm setu na servis u pobjedi Tour kod kuće nad Paris u prvoj utakmici polufinala play off-a prvenstva Francuske (igra se na dvije pobjede).

Vojvodina je fenomenalnom Aleksandru Miniću koji je osvojio 25 poena savladala Crvenu Zvezdu u Beogradu sa 3:1 i napravila brejk u finalnoj seriji izjednačivši rezultat na 1:1 u pobjedama (igra se do tri pobjede) a naredna dva meća će biti odigrana u Novom Sadu.

Povezani članci