Banner

Bojan Strugar izborio opstanak sa Piatra Neamt

od admin
302 pregleda

Piatra Neamt je savladala Dinamo Bucuresti sa 3:2 u odlučujećem petom meču i izborila opstanak u najjačoj ligi Rumunije, Bojan Strugar je osvojio 7 poena.

U prvoj utakmici polufinala play off-a prvenstva Srbije Vojvodina je na svom parketu savladala Novi Pazar sa 3:1, Aleksandar Minić je doprinio pobjedi sa 15 poena dok je u poraženoj ekipi Jovan Delić upisao 4 poena ulazivši u igru u svakom setu.

Dejan Čabarkapa bio je najbolji igrač utakmice sa 15 poena u pobjedi Salonit Anhova nad MTB Maribor sa 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala play off-a prvenstva Slovenije.

U francuskom šampionatu odigrano je poslednje kolo regularnog dijela, Chamount je savladao Tour sa 3:2. Gojko Ćuk je osvojio 7 poena (1 as i 5 blokova) za Chaumont koji je zauzeo 3. mjesto pa će se u četvrtfinalu igrati protiv Parisa dok je Rajko Strugar odigrao pola utakmice za Tour osvojivši 2 poena od čega 1 blokom i zauzeli 2. mjestu pa će za protivnika imati Nantes. Miloš Ćulafić je sa Toulouse slavio u gostima sa 3:0 protiv Lyon osvojivši 15 poena (2 bloka) i zauzeli 4. mjesto pa će u četvrtfinalu igrati protiv Ajaccio. Cannes je savladao kod kuće sa 3:2 Narbonne i osvojio 9. mjesto a samim tim i opstanak, Luka Šuljagić je osvojio 9 poena (2 asa i 1 blok) a igrao je prva tri seta.

Olympiacos je poražen na svom terenu od PAOK-a sa 3:1 u prvoj utakmici polufinala play off-a prvenstva Grčke, Božidar Ćuk je ulazio samo na blok.

U finalnoj seriji play off-a prvenstva Azerbejdžana, Ksenija Ivanović je sa Telecom Baku poražena u prva dva meča od Azerrail Baku sa 3:1 (12 poena, 2 asa) i 3:2. Finalna serija igra se do tri dobijena meča.

Jovana Vukčević je bila najbolja u ekipi GO Volley sa 15 poena u pobjedi nad Braslovce od 3:0 u prvoj utakmici četvrtfinala play off-a prvenstva Slovenije.

Penicilina Iasi je poražena u gostima od Dinamo Bucuresti sa 3:1 u majstorici polufinala razigravanja od 5. do 8. mjesta pa će razigravali za 7. mjesto sa ekipom Lugoja, Jelena Cvijović je upisala 16 poena.

Povezani članci