Banner

Kadetkinje Tivta i pionirke Podgorice četvrte na “Majskom turniru” – Trofej Beograda

od admin
886 pregleda

57. „Majski turnir“, turnir gradskih omladinskih reprezentacija – Trofej Beograda 2022 održao se od 30.aprila do 2. maja u Beogradu.

U kadetskom uzrastu, na turniru je nastupilo 12 ekipa u ženskoj (2005. i mlađe) i 10 ekipa u muškoj konkurenciji (2004. i mlađi) iz Hrvatske, Crne Gore, Sjeverne Makedonije i Srbije. U pionirskom uzrastu na turniru je učestvovalo 12 ekipa u ženskoj (2007. i mlađe) i 8 ekipa u muškoj konkurenciji (2006. i mlađi) iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske, Sjeverne Makedonije i Srbije.

Reprezentacija Tivta osvojila je četvrto mjesto na 57. “Majskom turniru” u konkurenciji kadetkinja. U meču za treće mjesto na turniru, odbojkašice Obrenovca su bile uspješnije od Tivta, koju su na ovom turniru predstavljale odbojkašice OK “Akademija”,  rezultatom 2:0 (25:19, 25:17).

Reprezentacija Bara, koju su predstavljale odbojkašice OOK “Mrkojevići”, osvojila je 12. mjesto u konkurenciji kadetkinja.

U konkurenciji kadetkinja igrale su reprezentacije gradova: Kosovska Mitrovica, Obrenovac, Bar, Tivat, Strumica, Stara Pazova, Šabac, Novi Sad, Zagreb, Beograd 1, Beograd 2 i ženska pionirska reprezentacija Srbije.

Reprezentacija Podgorice zauzela je četvrto mjesto u konkurenciji pionirki.  U meču za bronzanu medalju selekcija koju su predstavljale odbojkašice OK “Budućnosti Volej” poražena je od reprezentacije Uba rezultatom 2:0.

Povezani članci