Banner

Božidar Ćuk u četvrtfinalu kupa CEV

od admin
320 pregleda

Nakon pobjede u prvom meču u gostima od 3:2 ekipa Olympiakosa je i u revanšu bila bolja od SCMU Craiova rezultatom 3:0 i plasirala se u četvrtfinale kupa CEV gdje će im protivnik biti ekipa Gazprom Surgut. Božidar Ćuk osvojio je 12 poena od čega 1 i bloka.

U četvrtom kolu Lige Šampiona Vojvodina je u Novom Sadu poražena od DHL Modene sa 3:0 a Aleksandar Minić je osvojio 11 poena.

Ekipa Ethnikosa je nakon pobjede kod kuće od 3:1 poražena identičnim rezultatom u gostima od ekipe Prievidze te je zlatni set morao odlušiti koja ekipa nastavlja takmičenje u Challenge kupu. Ethnikos je bio bolji 15:11 a Luka Šuljagić nije ulazio u igru.

U prvenstvu Rumunije Penicilina Iasi je poražena u gostima od Stiita Bacau sa 3:0 a Jelena Cvijovič upisala je 12 poena.

Slobodan Bojić odigrao je još jedan turnir u prvenstvu Kazahstana sa ekipom Hromtaua i ostavio jednu pobjedu i tri poraza. Savladan je Taraz sa 3:1 (13 poena) a poraženi su od Altaja 3:2 (15 poena), Almata 3:0 (15 poena) te Pavlodara sa 3:0 (17 poena Bojića).

Povezani članci