Banner

I liga (Ž): Nikšić – Herceg Novi 3:2

od Jelena
282 pregleda

Utakmica sedmog kola Prve lige za odbojkašice koja se odigrala između ekipa Nikšića i Herceg Novog donijela je mnoštvo uzbuđenja. Prvi set je pripao Nikšićankama, a o tome koliko su ekipe bile izjednačene govori podatak da je ovaj set dobijen na razliku rezultatom 28:26. I sledeći set je, ovoga puta bez većih problema, pripao Nikšićankama (25:20). Međutim, nastavak meča donosi preokret. Osjetio se pad u igri tima pod Trebjesom, što su Hercegnovljanke iskoristile, i sigurnom igrom, naročito u servisu osvojile naredna dva seta (17:25 i 15:25). Rezultatska drama nastavila se i u odlučujućem, petom setu. Ipak, odbojkašice Nikšića se u ključnim trenucima bile smirenije, te  je tako i ovaj set (15:12) a samim tim i meč pripao njima u korist. Nišićanke u narednom kolu gostuju Budvanskoj rivijeri, dok Herceg Novi dočekuje Galeb.

Nikšić – Herceg Novi 3:2 (28:26, 25:20, 19:25, 17:25, 15:12)

Dvorana: SC Nikšić Gledalaca: oko 50. Sudije: Janjević Branimir i Jocović Petar (obojica iz Podgorice).

Nikšić: Nikolić, Nedić, Bojić M., Knežević, Vasiljević, Mišović, Malagić, Vulanović, Bojić N., Čolović, Otašević. Trener: Slavko Bojić

Herceg Novi: Kapor S, Stojanović, Maušić N., Mitrović, Bečanović, Maušić A., Arsović, Kapor A., Novitović, Zloković M., Ćitović, Zloković A.. Treneri: Iković M. i Jovović S.

 

Povezani članci