Banner

I liga (M): Budućnost Capital Plaza – Bar Volley 3:0

od Jelena
322 pregleda
 Odbojka se vratila u glavni grad, izgleda da su se ljubitelji ovog sporta uželjeli kvalitetne odbojke pa su večeras dobro popunili tribine univerzitetske sportske dvorane. Njih preko 250 uživalo je u sjajnim potezima dvije prilično mlade ekipe.

U prvom setu, Bar volley je imao prednost od 15:13 kada je trener Radulović u igru uveo Boskovića umjesto Pavićevića koji je unio preokret i doveo Budućnost Capital Plazu do ubjedljivih 25:19.

Ponovo je u drugom setu Bar Volley imao prednost a Budućnost stizala sve do 14:14 kada Bošković ponovo ulazi u igru umjesto Pavićevića i dovodi svoj tim do 17:14 što trenera gostiju Dobrkovića tjera da traži tajm aut. Pokušao je Dobrković i izmjenama da razmrda svoj tim ali bezuspješno  pa je i u drugom setu Budućnost slavila nešto ubjedljivije 25:18.

 

Bosković je počeo treći set pa je Budućnost od starta krenula silovito servisima Vidića te je trener Dobrković već na 7:4 zamijenio tehničara pa je u igru umjesto Kokovića ušao Sekulić međutim to nije značajno doprinijelo igri, već je Budućnost polako uvećavala prednost, da bi na 15:10 Radulović dao šansu mladom Peruničiću umjesto Vidića. Koković se vratio u igru na 17:12 a Radulović na 21:17 uvodi Dubaka umjesto najiskusnijeg Vlahovića, što je dalo krila gostima pa je morao da vrati u igru i Vidića i Vlahovića te zatraži tajm aut na 21:21 kako bi probudio svoje momke koji su su počeli da slave prije poslednjeg sudijskog zvižduka.

Ovo je urodilo plodom pa je Budućnost slavila sa 25:22 i upisala maksimalnu pobjedu 3:0 i nova 3 boda.

Budućnost Capital Plaza – Bar Volley 3:0 (25:19,25:18,25:22)

Dvorana: Univerzitetska dvorana. Gledalaca oko 250. Sudije: Milorad Delić (Budva) i Sava Batizić (Podgorica).

Budućnost Capital Plaza: Vlahović Boris, Peruničić Nemanja,  Hadžisalihović Benjamin, Šćepanović Pavle, Radović Nikola (L), Dubak Danilo,  Bošković Goran, Vlahović Ivan (L), Jelić Miodrag, Vidić Aleksandar, Radović Bojan (C), Zvicer Ivan,  Pavićević Milutin. Trener: Radulović Balša.

Bar Volley: Pekić Tomo, Jovančević Strahinja, Pekić Stefan, Šabović Haris, Marović Dušan, Vujović Đorđe (L),  Bojić Andrej (C), Novović Vladimir, Caković Spasoje, Lečić Dalibor, Sekulić Duško, Dibra Emil, Koković Petar, Radević Nikola (L). Trener: Dobrković Ivan.

Povezani članci