20 poena Džaković nedovoljno za trijumf

od admin
181 pregleda

Danijela Džaković osvojila je 20 poena od čega 3 asa i 2 bloka u porazu Jedinstva od Spartaka u Subotici rezultatom 3:2 u prvenstvo Srbije.

Tongeren Tijane Jakić poražen je u belgiskom šampionatu na gostovanju Kieldrecht sa 3:0.

Ana Otašević (10 poena, 2 bloka) sa Rzeszow poražena je sa 3:0 kod kuće od Legionowo u prvenstvu Poljske.

U prvenstvu Rumunije Targu Mures Nikolete Perović pobijedio je kod kuće Universitet Cluj sa 3:0 dok je Jelena Cvijović (6 poena) sa Penicilina Iasi poražena od Alba Blaj sa 3:0.

Jovana Vukčević osvojila je 7 poena u porazu GO Volley na gostovanju Calcit Kamnik sa 3:1 u prvenstvu Slovenije.

USC Munster pobijedio je kod kuće Vilsbiburg sa 3:2 u prvenstvu Njemačke a Andrea Laković nije ulazila u igru.

U drugoj francuskoj ligi Amiens Dragane Peruničić i Marije Sandić poražen je kod kuće od Quimper sa 3:2 a Stella Calais marije Milović sa 3:1 na gostovanju Marcq Baroeul.

Milenko Dangubić je odigrao fenomenalnu partiju ali urkos tome LJubinje je poraženo u Bijeljini od Radnika maksimalnim rezultatom u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

U prvenstvu Slovenije Salonit Anhovo Dejana Čabarkape pobijedio je kod kuče MTB Maribor sa 3:0.

Aleksandar Minić upisao je 9 poena od čega po jedan as i blok u pobjedi Vojvodine u gostima nad Klekom rezultatom 3:0 u prvenstvu Srbije.

Piatra Neamt Bojana Strugara poražena je na gostovanju Craiova sa 3:2 u prvenstvu Rumunije.

Vojin Čaćić je upisao 24 poena (4 asa, 3 bloka) u pobjedi Mizan Khorasan nad Ardakan Arman nakon 5 setova u prvenstvu Irana.

U francuskom šampionatu Miloš Ćulafić (12 poena, 3 bloka) sa Toulouse savladao je Cannes u kojem Luka Šuljagić nije ulazio u igru sa maksimalnih 3:0. Gojko Ćuk sa Chaumont pobijedio je sa 3:1 Narbonne osvojivši 7 poena od čega 2 iz bloka. Rajko Strugar ulazio je na servis u petom setu u porazu Tours na svom terenu od Sete. U drugoj ligi Aleksandar Milivojević (9 poena, 1 as, 2 bloka) sa Cambrai pobijedio je Asnieres rezultatom 3:0.

Povezani članci