Connect with us

Razno

Zenit nudi Leonu dva miliona godišnje!

U odbojci se nikada nisu „vrtjele” ogromne pare, najbolji igrači svijeta su bili plaćeni kao prosječni fudbaleri najjačih fudbalskih liga, ali se stvari pomjeraju.

„Gazeta delo sport” piše da je Zenit iz Sankt Peterburga ponudio čak dva miliona eura godišnje Vilfredu Leonu!

Kubanac koji igra za Poljsku je 2014. stigao u Zenit iz Kazanja, sa kojim je četiri puta zaredom osvojio Ligu šampiona i postao najbolji igrač na svijetu.

Poslije četiri godine u Tatarstanu je otišao u Seriju A i potpisao dvogodišnji ugovor sa Peruđom, vrijedan milion eura po sezoni.

Italijani mu nude nastavak saradnje, ali se umiješao „Gasprom”, sponzor Zenita, i momku koji je sa svega 14 godina i 10 mjeseci debitovao za Kubu ponudio dvostruko više novca nego što ima u Italiji.

„Da, u pregovorima smo sa Zenitom. Kao i sa Peruđom. I ostalim klubovima. Gazsprom nam je dostavio ponudu, ali je još rano za konačne zaključke. Nalazim se u Rusiji i u kontaktu sam sa svim zainteresovanim klubovima”, rekao je njegov menadžer Anžej Gžib.

Poljski mediji javljaju da su u igri i Zenit iz Kazanja, koji želi da ga vrati, Dinamo Moskva, ali i neimenovani japanski klub kojem se ne daju velike šanse.

izvor: Vijesti

More in Razno