Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
NovostiPrvenstvo

Za vikend startuje Prva liga Crne Gore za odbojkaše

U subotu, 20.10.2018. godine startuje Prva liga Crne Gore, utakmicom Budućnost Capital Plaza – Volley Star koja će se odigrati u Verde Complex-u u 18 časova.

“Pred nama je sezona od koje mnogo očekujemo i nadamo se da ćemo napraviti iskorak u odnosu na prethodnu. Dva mjeseca ozbiljnog i kvalitetnog rada su za nama a veliku zahvalnost za to dugujemo i našim seniorskim reprezentativcima koji još uvijek čekaju inostrani angažman, a prethodni period proveli su radeći sa nama i značajno doprinijeli poboljšanju kvaliteta treninga. U pripremnim utakmicama samo na momente smo pokazali šta se od nas može očekivati u predstojećoj sezoni, a vjerujem da ćemo već od prvog kola i meča sa Volley starom krenuti sa pobjedničkim nizom”, izjavio je trener Budućnosti Capital Plaze, Balša Radulović.

“U novu sezonu ulazimo bez posebnih ambicija tako da ulogu apsolutnog favorita prepuštamo ekipi Budućnosti. Mišljenja sam, da je Budućnost ove godine mnogo kvalitetnija i ozbiljnija ekipa, samo saznanje da u njihovim redovima sada ima nekolicina reprezentativaca teško je očekivati ikakav pozitivan rezultat. Međutim ne idemo da mašemo bijelom zastavicom već da sa svojim snagamo pokušamo biti dostojan protivnik ekipi koja ove godine zasigurno ima velike ambicije”, izjavio je trener Volley Star-a, Vladimir Đokić.

U nedelju, 21.10.2018.godine ekipa Sutjeske će u SC”Nikšić”, ugostiti ekipu Jedinstva u 18 časova.