Connect with us

OSCG

VAŽNO OBAVJEŠTENJE za sve crnogorske državljane u inostranstvu

Poštovani,

Ovim putem Vas obavještavamo da je Vlada Crne Gore formirala operativni štab za povratak crnogorskih državljana iz inostranstva.

Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri povratku u Crnu Goru, potrebno je da kontaktirate operativni štab putem brojeva telefona:

View this post on Instagram

📢 VAŽNO OBAVJEŠTENJE za sve crnogorske odbojkaše u inostranstvu Poštovani, Ovim putem Vas obavještavamo da je @vlada_cg formirala operativni štab za povratak crnogorskih državljana iz inostranstva. Ukoliko Vam je potrebna pomoć pri povratku u Crnu Goru, neophodno je dostaviti sledeće podatke na mail adrese: [email protected] [email protected] ili na brojeve telefona u periodu 08-20h: +382 20 234 111 +382 20 234 222 Potrebno dostaviti sledeće podatke: – ime i prezime; – broj pasoša; – kontakt broj; – mail adresu; – mjesto u kom se trenutno nalazite (Grad i država) Takođe, neophodno je o postupcima za povratak iz inostranstva informisati i ambasadu Crne Gore, ukoliko ista postoji u državi u kojoj se trenutno nalazite. Molimo da o svemu obavještavate i Odbojkaški savez Crne Gore, kako bi, ukoliko dođe do zastoja u realizaciji povratka, mogli da asistiramo ili pomognemo na bilo koji način.

A post shared by Volleyball Federation MNE (@odbojkaski_savez_cg) on

Potrebno je takođe da prvo kontaktirate najbliže diplomatsko-konzularno predstavništvo kako bi dobili do ovog časa raspoložive informacije o daljim koracima i mogućnostima povratka koje se razmatraju (ukoliko naše predstavništvo postoji u zemlji u kojoj boravite trenutno).

Po dolasku u Crnu Goru, za sve državljane biće obavezan karantin, u za to određenom prostoru, u trajanju od najmanje 14 dana, pod specijalnim medicinskim nadzorom.

Kontakti svih DKP-a nalaze se na sajtu www.mvp.gov.me

Neophodno je dostaviti na mail adrese:

[email protected]
[email protected]

sledeće podatke:

– ime i prezime;
– broj pasoša;
– kontakt broj;
– mail adresu;
– mjesto u kom se trenutno nalazite (Grad i država)

APLIKACIJA ZA ONLINE PRIJAVU

Molimo da o svemu obavještavate i Odbojkaški savez Crne Gore, kako bi, ukoliko dođe do zastoja u realizaciji povratka, mogli da asistiramo ili pomognemo na bilo koji način.

Srdačno,

Cvetko Pajković

Predsjednik OSCG

Dodatne informacije na OVOM LINKU.

More in OSCG