Connect with us

CEV

Učestvujte u #VolleySkillChallenge i osvojite putovanje u Berlin!

Čak 64.305 ljubitelja odbojke prijavilo se da učestvuje u drugom izdanju #1DayMore4Volleyball! Ova brojka ruši rekord prvog izdanja iz 2016. godine, a ovogodišnji čelendž održaće se 29.februara i očekuje se da će se pridružiti još mnogo njih, jer smo još uvijek pet nedjelja događaja.

Sve je počelo 4. januara kada je CEV pokrenuo postupak registracije uz pomoć brojnih odbojkaških super zvijezda iz svih poput Ede Erdem, Tijane Bošković, Vjačeslava Krasilnikova i Florijana Šnecera – koji su se našli u trejleru #VolleySkillChallenge. Iako su pokazali svoju raznoliku sposobnost igranja sa loptom, ove zvijezde pozvale su odbojkaške navijače iz cijele Evrope da se prijave i pripreme za #1DayMore4Volleyball, jedinstvenu “odbojkašku žurku”koja će se održati 29. februara 2020. godine.

Stvarni broj učesnika za sada čini čak 6.478 igara do simboličnog obilježavanja od 29 bodova koje će se održati tog dana na 1.386 lokacija. Međutim, evropska odbojkaška porodica želi da ove brojeve podigne na još impresivniji nivo i podstiče vas da prihvatite poziv superzvijezde, olimpijskog i svjetskog prvaka Bruna Rezendea:

Ako se registrujete, bićete dio zaista istorijskog dana evropske odbojke; štaviše, moći ćete da se borite za jednu od nagrada, a najzanimljivija uključuje putovanje, smještaj i ulaznice na super finalu Lige šampiona 2020, koje treba da se odigra 16. maja u Mak-Schmeling dvorani u Berlinu!

Ne gubite više vremena, pogledajte zvaničnu web stranicu https://1daymore4volleyball.cev.eu i nazovite svoje prijatelje da učestvuju i pomognu da se 29. februar upiše u istoriju!

More in CEV