Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Kup

U subotu revanš utakmice polufinala Kupa za žene

U subotu, 09. marta odigraće se revanš mečevi polufinala Kupa za žene. U prvom meču sastaće se ekipe Luke Bar i Rudara u SC “Topolica” sa početkom od 16 časova. Drugi polufinalni meč odigraće se u sali OŠ “Radojica Perović” od 18:30 časova između ekipe Morača i ekipe Galeb Poliklinika Hipokrat.

“Očekuje nas težak i do sada najbitniji meč protiv kvalitetne ekipe Morače. Naporno smo trenirali i spremali se. Nadamo se da će se trud isplatiti i da ćemo utakmicu privesti u našu korist jer će nam pobjeda donijeti plasman u finale Kupa” izjavila je libero ekipe Galeb Poliklinika Hipokrat, Marija Mašanović.

“Očekuje nas zanimljiva utakmica protiv ekipe Galeba. Neće biti laka utakmica, jer je ekipa Galeba, iako mlada, dosta kvalitetna. Takođe mislim da ne možemo ponoviti onako lošu igru u Baru i da ćemo se ovaj put pokazati u boljem svijetlu. Smatram da smo favoriti i igraće se sigurno zlatni set” izjavila je primač ekipe Morače, Teodora Čavić.

Takođe, u subotu 09. marta, odigraće se zaostali meč 11. kola za odbojkašice između ekipa Nikšić i Jedinstvo Franca sa početkom u 16 časova u SC “Nikšić”.