Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
CEVEKO Mini odbojka

U subotu na Trgu nezavisnosti završnica “EKO mini odbojke” (17h)

Završnica četvrte sezone „EKO mini odbojke“ (takmičenje djece uzrasta 9-12 godina), održaće se u subotu 8. juna od 17 do 20 časova na Trgu nezavisnosti u Podgorici. Odbojkaški savez Crne Gore ovo takmičenje organizuje uz sponzorstvo kompanije Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice i podršku Ministarstva sporta i mladih Sekreterijata za kulturu i sport Podgorice.

Ove sezone „EKO mini odbojka” imala je rekordan broj učesnika – tokom 10 vikenda odigrano je 235 utakmica, a nastupilo je ukupno 650 djevojčica i dječaka, odnosno 56 ekipa iz 19 klubova! Na ceremoniji zatvaranja svim učesnicima takmičenja biće podijeljene medalje.

Uz predsjednika OSCG Cvetka Pajkovića, na zatvaranju će biti prisutni i član Razvojnog sektora CEV-a Rikardo Leite, izvršni direktor Jugopetrola Antonis Semelides, direktor Direktorata za sport u Ministarstvu sporta Miloš Lalević i predstavnik Sekretarijata za kulturu i sport Podgorice Nela Tatar, te kapiteni naše muške i ženske seniorske odbojkaške reprezentacije sa posljednjih Igara malih zemalja Evrope, na kojima smo osvojili zlatne medalje – Nikoleta Perović i Aleksandar Minić.

Odbojkaški savez Crne Gore je kroz “CEV School Project”, koji realizuje u saradnji sa Evropskom odbojkaškom konfederacijom (CEV) i Ministarstvom sporta i mladih, donirao lopte svim učesnicima “EKO mini odbojke” i školskog takmičenja u organizaciji Ministarstva sporta.

Raspored utakmica možete pogledati OVDJE.