Connect with us

Prva liga (Ž)

PRVA LIGA (Ž): “Vječiti rivali” iz Bara za prvu poziciju na tabeli

Albatros će u petak, 02.novembra dočekati ekipu Morače u SC “Igalo” u Herceg Novom sa početkom od 18:30h, na premijeri  5.kola Prve lige za odbojkašice.

“Očekuje nas teška utakmica ove nedjelje sa vicešampionskom ekipom Morače. Prethodna utakmica je bila jako teška i neizvjesna sa krajem koji nije išao nama u korist, ali smo se trudile na treninzima da ispravimo greške koje su nas dovele do negativnog ishoda. Nadamo se da ćemo zadržati nivo igre iz prethodnih utakmica i pokušaćemo da dodjemo do pozitivnog rezultata”, izjavila je tehničar ekipe Albatros, Taša Trajković.

U Pljevljima će se istog dana odigrati drugi meč 5.kola koji je zakazan za 19h između Rudara i Mediterana Bemax u SC”Ada”.

Budućnost će ugostiti Gimnazijalac u subotu u sali Medicinske škole u Podgorici sa početkom od 18časova.

U nedjelju, 03.novembra Jedinstvo Franca biće domaćin Nikšiću u SC”Nikoljac” u Bijelom Polju sa početkom od 17h.

“Ubjedljivo smo najmlađa ekipa lige sa prosjekom godina 15 tako da je svaka pobjeda za nas veliki uspjeh. Naš veliki problem je što imamo malo igračica i praktično nemamo zamjena. U nedjelju nas očekuje utakmica protiv ekipe Jedinstva iz Bijelog Polja, sa kojom smo uvijek igrali veoma interesantne mečeve, pa zasigurno neće biti lako ni ovog puta. Trebalo bi da nastupimo u punom sastavu i daćemo svoj maksimum, kao i u svim utakmicama od početka sezone. Ova godina za nas je uspješnija od prethodne, tako da se nadamo da ćemo dobro odigrati i ovog vikenda”, izjavila je Daša Vulanović, primač ekipe Nikšić.

Sat kasnije (18h), zakazan je gradski derbi u Baru između ekipa Luke Bar i Galeb u SC “Topolica”

“U nedjelju nas očekuje derbi utakmica protiv Galeba koji u dosadašnjem dijelu prvenstva nema ni jedan poraz kao ni mi i sigurno nas očekuje interesantna utakmica. Nadam se da ćemo pružiti našu najbolju igru i da ćemo slaviti”, izjavila je tehničar ekipe Luke Bar, Tijana Tvrdišić.

U Galebu sa nestrpljenjem očekuju duel sa gradskim rivalom.

“Kao najmlađa ekipa sa nestrpljenjem isčekujemo jedan težak meč sa Lukom Bar. Nadamo se što boljem rezultatu. Trudićemo se da ne propustimo šanse koje nam se ukažu. Ako uloženi trud i rad prenesemo na teren, uspjeh neće izostati. Daćemo sve od sebe da prikažemo ono što smo radili protekla dva mjeseca”, izjavila je Marija Tuševljak, primač ekipe Galeba.

Raspored:

petak 01. novembar

(18:30h) Albatros – Morača

(19:00h) Rudar – Mediteran Bemax

subota 02. novembar

(18:00h) Budućnost – Gimnazijalac

nedjelja 03.novembar

(17:00h) Jedinstvo Franca – Nikšić

(18:00h) Luka Bar – Galeb

More in Prva liga (Ž)