Connect with us

Prva liga (Ž)

PRVA LIGA (Ž): U subotu sve utakmice četvrtog kola

U subotu, 26. oktobra odigraće se sve utakmice 4.kola Prve lige Crne Gore za odbojkašice.

U prvom subotnjem meču, Nikšić će dočekati ekipu Rudara u SC “Nikšić” u Nikšiću. Od 18 časova svoj duel igraće Gimnazijalac i Albatros, u sali Gimnazije u Kotoru.

“Možemo reći da smo zadovoljni našom igrom na početku sezone, iako smo u proslom kolu popustili naspram jako dobre ekipe Galeba ali iz toga smo kao mlada ekipa izvukli pouku. U susret nam dolazi ekipa Albatrosa, ciji sastav i nacin igre nam je u potpunosti nepoznat, znamo samo da su jako borbene i da će to za nas biti teska utakmica ali ipak imperativ stavljamo na pobjedu”, izjavila je  Ksenija Simun, kapiten Gimnazijalca.

U ekipi Albatrosa, ulogu favorita prepuštaju domaćinu iz Kotora.

“U subotu u Kotoru igramo protiv Gimnazijalca čija je ekipa objektivno bolja od naše, ali bez obzira na to mi ćemo kao i u prethodnim mečevima igrati najbolje što znamo i pokušati da ostvarimo još jednu pobjedu. U protekloj sedmici imali smo problema sa lakšim povredama dvije igračice, ali se nadamo da će do subote biti spremne da odigraju utakmicu. Sve u svemu, na parketu u Kotoru će se vidjeti koji smo nivo dostigli u ovom trenutku”, kazala je Branka Obradović, trener Albatrosa.

U istom terminu (18h) u Budvi, u SC “Rea” Mediteran Bemax će biti domaćin ekipi Luke Bar, dok će Galeb ugostiti podgoričku Budućnost u SC “Topolica” u Baru od 18 časova. Poslednji meč 4.kola odigraće se u sali osnovne škole “Radojica Perović” u Podgorici između Morače i Jedinstva Franca (19h).

Raspored:

subota, 26.oktobar

(15h) Nikšić – Rudar

(18h) Gimnazijalac – Albatros

(18h) Mediteran Bemax – Luka Bar

(18h) Galeb – Budućnost 

(19h) Morača – Jedinstvo Franca

 

More in Prva liga (Ž)