Connect with us

Prva liga (Ž)

PRVA LIGA (Ž): Rudar napada šampiona, Galeb dočekuje Albatros

U petak, 22.novembra nastaviće se takmičenje u Prvoj ligi Crne Gore za odbojkašice.

Luka Bar na otvaranju 8.kola ugostiće Rudar u SC “Topolica u Baru, sa početkom od 17 časova. Istog dana, U SC”Rea” u Budvi od 19:30h, Mediteran Bemax dočekaće Moraču.

U subotu, ekipa Gimnazijalca biće domaćin Nikšiću u sali Gimnazije u Kotoru, sa početkom od 18 časova. U istom terminu (18h), u sali Medicinske škole u Podgorici, počeće duel između Budućnosti i Jedinstva Franca.

“Spremamo se za utakmicu koju igramo u subotu protiv Jedinstva. Fizički, a još više i psihički, jer pokušavamo prevazići određene slabosti koje nose godine naših curica. Očekivanja i želje su da pobijedimo, izađemo na teren i odigramo maksimalno jako u svakom mogućem smislu”, izjavila je Nela Bicić, trener Budućnosti.

“Što se tiče utakmice koja nas čeka ovog vikenda, sastajemo se sa ekipom Budućnosti iz Podgorice. Ekipa sličnog kvaliteta kao i mi, protiv koje sigurno možemo da igramo. Nadamo se najboljem rezultatu i daćemo sve od sebe da ostvarimo pobjedu u sledecem kolu”, izjavila je Milica Radović, primač servisa Jedinstva.

Za nedelju, 24.novembra, zakazan je i poslednji meč 8.kola između ekipa Galeb Poliklinika Hipokrat i Albatros, sa početkom od 15:30h u SC “Topolica” u Baru.

Raspored:

petak,22.novembar

(17h) Luka Bar – Rudar

(19:30) Mediteran Bemax – Morača

subota, 23.novembar

(18h) Budućnost – Jedinstvo Franca

(18h) Gimnazijalac – Nikšić

nedjelja, 24.novembar

(15:30) Galeb Poliklinika Hipokrat – Albatros

More in Prva liga (Ž)