Connect with us

Prva liga (Ž)

PRVA LIGA (Ž): Morača dočekuje Rudar u derbiju 12.kola

Predstojećeg vikenda odigraće se 12.kolo Prve lige Crne Gore za odbojkašice.

U subotu 15. februara, od 18 časova odigraće se meč između ekipa Mediterana Bemax i Budućnosti u SC “Rea” u Budvi, dok će u istom terminu (18h) Nikšić ugostiti šampiona Luku Bar u SC “Nikšić” u Nikšiću.

U 18:30h, zakazan je derbi kola između Morače i Rudara u sali OŠ “Radojica Perović” u Podgorici.

“Spremno dočekujemo ekipu Rudara, sa kojom uvijek imamo kvalitetne mečeve. Prihvatamo ulogu favorita, koju ćemo, nadam se, opravdati na domaćem terenu”, izjavila je Teodora Čavić, primač servisa Morače.

“Proljećnu sezonu smo počeli sa dvije pobjede i iz toga se vidi da smo pauzu u takmičenju dobro iskoristili. Ana Marković i Emir Ćatović su odradili lavovski dio posla u pripremnom periodu tako da idemo na utakmicu sa dozom optimizma iako znamo da je ekipa Morače ove godine favorit. Gostovanje ce biti teško, ali i mi i oni tradicionalno pružamo u medjusobnim duelima dobre partije, nadam se tome i u ovom meču”, kazala je Nataša Marković, trener Rudara.

U nedjelju, odigraće se meč između Albatrosa i Jedinstva Franca u SC “Igalo” u Herceg Novom  sa početkom od 17 časova.

Na zahtjev ekipe Gimnazijalca, zbog bolesti većeg broja igračica, a uz saglasnost ekipe Galeba, utakmica ova dva kluba je odložena za srijedu, 19.februara u 18 časova, a odigraće se u sali Gimnazije u Kotoru.

Raspored:

subota, 15.februar

(18h)  Mediteran Bemax – Budućnost

(18h) Nikšić – Luka Bar

(18:30h) Morača – Rudar

nedjelja, 16.februar

(17h) Albatros – Jedinstvo Franca

srijeda, 19.februar

(18h) Gimnazijalac – Galeb 

 

More in Prva liga (Ž)