Connect with us

Prva liga (Ž)

PRVA LIGA (Ž): Derbiji u Pljevljima i Baru

U petak, 07.februara, odigraće se derbi utakmica između ekipa Rudara i Albatrosa u SC “Ada” u Pljevljima sa početkom od 19 časova.

“U petak nas očekuje izuzetno teško gostovanje ekipi Rudara u Pljevljima koju smo u 2. kolu, na našem terenu, uspjeli da savladamo maksimalnim rezultatom, ali to ne mijenja činjenicu da je Rudar vrlo dobra ekipa i jedan od favorita za play off. Međutim, mi smo naporno trenirali u toku zimske pauze i znatno unaprijedili našu igru, što se moglo primijetiti u utakmici prethodnog kola protiv Luke Bar. Ono što je sigurno očekuje nas kvalitetna igra obje ekipe i zanimljiva utakmica za gledaoce, ali i za nas igrače. Mi ulazimo u meč sa samopouzdanjem, respektom prema protivniku, ali maksimalno fokusirani i spremni da damo sve od sebe kako bismo ostvarili prvu pobjedu u ovom dijelu sezone”, kazala je Borjana Obrenović, srednji bloker Albatrosa.

U subotu, u SC “Topolica” u Baru, Galeb će ugostiti Mediteran Bemax  od 15 časova, dok će dva sata kasnije (17h) snage odmjeriti Luka Bar i Morača.

“Za  vikend nas očekuje derbi kolo protiv ekipe Morače. Pobjedom smo startovali u nastavku što raduje jer je bila duga pauza i nijesmo imali pripremnih utakmica. Ekipa Morače je nas najveći konkurent ali mislim da neće biti problema i da ćemo nastaviti pobednički niz”, izjavila je Dušanka Petrović,  primač servisa Luke Bar.

“U pozitivnom ritmu nastavili smo pripreme za drugi dio sezone. Očekujemo uzbudljiv i neizvjestan meč protiv ekipe Luke Bar”, kazala je Nataša Matanović, kapiten Morače.

U trećem meču u subotu Budućnost će ugostiti Nikšić u sali Medicinske škole u Podgorici,  sa početkom od 18:30h.

U nedjelju odigraće se i poslednji meč 11.kola Prve lige za obojkašice između Jedinstva i Gimnazijalca u SC “Nikoljac” u Bijelom Polju sa početkom od 16:30 časova.

Raspored:

petak, 07.februar

(19h) Rudar – Albatros

subota, 08.februar

(15h) Galeb – Mediteran Bemax

(17h) Luka Bar – Morača

(18:30h) Budućnost – Nikšić

nedjelja, 09.februar

(16:30h) Jedinstvo Franca – Gimnazijalac

 

 

More in Prva liga (Ž)