Connect with us

Prva liga (M)

PRVA LIGA (M): Jedinstvo Franca dočekuje Sutjesku, Budućnost Volley Bemax gostuje Mornaru

Odbojkaši Jedinstva France i Sutjeske otvoriće u subotu 5.kolo Prve lige Crne Gore za odbojkaše. Utakmica se igra u SC “Nikoljac” u Bijelom Polju sa početkom od 19 časova.

“Poslije slobodnog kola koje smo imali, u goste nam dolazi ekipa Sutjeske, ekipa koja ove sezone ima dosta mlad tim. U ovu utakmicu ulazimo kao favoriti, ali naravno da to treba i da opravdamo igrom na terenu. Naporno smo radili poslednje dvije nedelje i mislim da ako budemo ušli jako od početka u utakmicu, siguran sam da neće biti problema da dođemo do pobjede”, izjavio je Stefan Radević, primač Jedinstva Franca.

U taboru Sutjeske, ulogu favorita prepuštaju Bjelopoljcima.

“Naš tim u Bijelo Polje ide rasterećen, jer će odigrati meč sa još jednim jakim protivnikom, koji ima i prednost domaćeg terena”, kazao je Niko Perošević, srednji bloker Sutjeske.

Druga utakmica 5.kola između ekipa Budućnost volley Bemax i Mornara odigraće se u utorak, 19.novembra, (po dogovoru ekipa i uz zamijenjeno domaćinstvo) sa početkom od 19 časova u SC “Topolica” u Baru.

“U goste nam dolazi ekipa Buducnosti koja je sastavljena od izuzetno talentovanih odbojkaša, finansirana od strane Bemaxa i Glavnog grada, sastavljena većinom od momaka iz Crne Gore. Iako u već treću utakmicu, zbog problema sa terminima u dvorani, ulazimo bez treninga, cilj nam je da svojim iskustvom utakmicu uvedemo u naš ritam i nadam se završimo sa pobjedom”, izjavio je Zdravko Gojković, srednji bloker Mornara.

“Očekuje nas težak meč protiv iskusne ekipe Mornara. Mornar se ove godine vratio u Prvu crnogorsku ligu, sigurno da protiv nas imaju motiv više da pruže što bolju partiju. Mi treniramo veoma dobro i vjerujem da ćemo opravdati ulogu favorita”, kazao je Nikola Radović, libero Budućnosti.

U ovom kolu, slobodna je ekipa Budve.

Raspored:

subota, 16.novembar

(19h) Jedinstvo Franca – Sutjeska

utorak, 19.novembar

(19h) Mornar – Budućnost volley Bemax

More in Prva liga (M)