Connect with us

Prva liga (M)

PRVA LIGA (M): Jedinstvo Franca dočekuje Budvu, Mornar gostuje Sutjesci

U nedjelju, 27. oktobra odigraće se 2.kolo Prve lige Crne Gore za odbojkaše.

Drugo kolo obilježiće derbi između Jedinstvo France i Budve, koji će se odigrati u SC “Nikoljac” u Bijelom Polju sa početkom od 19 časova.

“Ekipa Budve je po mom mišljenju apsolutni favorit za osvajanje trofeja ove sezone pa je samim tim i favorit u nedjelju. Sa druge strane mi iz dana u dan podižemo nivo igre i utakmica u nedjelju ce biti prva prilika da vidimo na kom smo nivou trenutno. Od naše ekipe očekujem da pokaže borbenost, želju i odgovornost prema svakom poenu pa ćemo na kraju vidjeti za šta će to biti dovoljno. Svakako, pozivam nase navijače da dodju u sto većem broju, uživaju u dobroj odbojci a momcima pomognu da ostvarimo što bolji rezultat”, kazao je Darko Prebiračević, trener Jedinstva Franca.

“Obije ekipe u promijenjenim sastavima u odnosu na prošlu godinu, vjerujem da je ovo samo jedan od više susreta ove sezone koji će odlučivati o mnogim stvarima, naravno uz ekipu podgoričke Budućnosti. Očekujem kvalitetan meč koji će opravdati ulogu derbija kola, ekipa Budve je spremna”, izjavio je Vladimir Vasović, trener ekipe Budve.

U istom terminu (19h), Sutjeska će dočekati Mornar u SC “Nikšić” u Nikšiću.

U drugom kolu, slobodna je ekipa Budućnost volley Bemax.

Raspored:

nedjelja, 27.oktobar

(19h) Jedinstvo Franca – Budva

(19h) Sutjeska – Mornar

More in Prva liga (M)