Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
IntervjuPrva liga (M)

Pavićević: Vjerovali smo, sada nas očekuju najvažniji mečevi

Korektor Budućnost Capital Plaze Milutin Pavićević izjavio je da je njegova ekipa od starta vjerovala da mogu da savladaju velikog rivala u polufinalu plej ofa, ekipu Jedinstvo Franca, inače osvajača duple krune u prethodne dvije sezone.

”Uspjeli smo da u polufinalnoj seriji eliminišemo kvalitetnu i veoma iskusnu ekipu Jedinstva. U ovom dvomeču smo konačno pokazali da vrijedimo i da kada igramo svoju igru, mozemo svakog da pobijedimo. Ekipa Jedinstva je bila favorit, najviše zbog toga jer u svojim redovima ima više iskusnih igrača sa sjajnim karijerama iza sebe. Međutim, vjerovali smo u sebe, igrali kao tim i u onim ključnim trenucima, pokazali visprenost i koncetraciju, nešto što nam je nedostajalo u nekim prethodnim mečevima i godinama. Čestitao bih svojoj ekipi na igri, ali i ekipi Jedinstva za veliku borbu koju smo vodili u ovosezonskim mečevima, ali i na korektnom odnosu koji smo imali tokom svih tih utakmica”, kazao je Pavićević.

Korektor Budućnosti i juniorski reprezentativac Crne Gore ističe da su naredne utakmice u finalu plej ofa protiv ekipe Budve “utakmice njihovih dosadašnjih karijera”.

“Očekuje nas finale protiv Budvana. Imaćemo dvije nedjelje da se dobro spremimo za utakmice koje će za mnoge od nas mlađih biti najveće koje smo igrali u u dosadašnjem dijelu karijere. Biće teško, Budva je favorit na papiru, ali obećavam u ime svih saigrača da ćemo dati sve od sebe da iskoristimo svaku šansu koja nam se pruži, već od prvog meča u Budvi”, zaključio je Pavićević.

Finalna serija plej ofa Prve lige Crne Gore za odbojkaše počeće 13-14.aprila utakmicom u Budvi. Igra se na tri dobijene utakmice.