Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Reprezentacija

Odbojkašice protiv Ukrajine (subota, 16h, RTCG)

Odbojkašice Crne Gore su juče doputovale u Zaporožje, gdje će u subotu protiv Ukrajine odigrati pretposljednju utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Uoči tog meča, oba tima imaju po dvije pobjede i poraza, a pobjednik će steći šanse da se domogne drugog mjesta u grupi (Grčka je osigurala prvo mjesto), koje vodi na EP.

“Očekuje nas teška utakmica, protiv znatno jače Ukrajine, koja nas je u prvom meču savladala 3:0. Tražićemo našu šansu na tom meču, iako ne možemo prijetiti favoritu prije nego izađemo na teren. Pokušaćemo da ih iznenadimo, jer smo i mi u drugačijem, podmlađenom sastavu u odnosu na ljetnji period. Ako nam se ukaže šansa u Ukrajini, sigurna sam da ćemo je iskoristiti kako treba”, rekla je kapitenka “crvenih” Tanja Bokan.

Selektor Nikola Masoničić je odredio da za Ukrajinu putuju tehničari Marija ŠušićTijana Tvrdišić, primači servisa Tatjana Bokan, Milena BurzanovićKatarina Budrak, srednji blokeri Ana OtaševićSaška ĐurovićTeodora Rakočević, korektori Nikoleta PerovićDijana Vuković, te libera Melisa Cenović i Anja Pejović.

U stručnom štabu Masoničića su pomoćni treneri Predrag Đonović i Marko Radusinović, fizioterapeut Drago Đurović i statističar Zlatko Ćaćić.

izvor: Vijesti