Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Prva liga (M)

ODBOJKAŠI U subotu derbi 7.kola Budućnost Capital Plaza – Jedinstvo (19h)

U subotu 01.12.2018.godine, počinje 7.kolo derbijem između Budućnosti Capital Plaze i Jedinstva u Verde Complex-u (19 časova).

“Pred nama je izuzetno bitan meč, više sa psihološkog aspekta jer je pred nama dvomjesečna pauza kad je u pitanju prvenstvo i dobro bi bilo da trijumfom završimo prvi dio sezone. U prvom dijelu uspjeli smo da slavimo u Bijelom Polju sa 3:1, ali to ništa ne znači pred ovaj duel. Ekipa Jedinstva posjeduje kvalitet, rastu iz dana u dan što su pokazali i na prethodnom meču protiv ekipe Kemerova i očekujem jedan izuzetno zahtjevan meč gdje moramo biti na visini zadatka na svakom elementu ukoliko želimo na kraju da slavimo. Dobra energija sa tribina i želja i disciplina na terenu dobitna su kombinacija, a ja se nadam da ćemo mi sve to uklopiti i još jednom slaviti pobjedu“, izjavio je trener Budućnosti Capital Plaze, Balša Radulović.

Druga utakmica sedmog kola odigraće se u nedelju, 02.12.2018.godine u SC “Nikšić”, gdje će ekipa Sutjeske ugostiti ekipu Budve u 18,30 časova.