Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Prva liga (M)

ODBOJKAŠI Na programu utakmice 12. kola

U nedjelju, 10. marta, odigraće se utakmice 11. kola za odbojkaše. Ekipa Volley Star ugostiće ekipu Jedinstvo Franca u SC “Nikšić” sa početkom od 17:30 časova, dok će Budva biti domaćin ekipi Budućnost Capital Plaza u Mediteranskom sportskom centru od 18 časova.

“Sigurno je da u ovom trenutku obje ekipe razmišljaju o nekim utakmicama koje su ispred nas i da su trenažni proces podredili tome. Tako da i ova utakmica dolazi kao neka priprema za završnicu sezone. Bez obzira na sve mi ćemo sigurno biti maksimalno spremni i posvećeni ekipi Budućnosti, očekujem pravi odbojkaški ambijent i dobru priliku da naši navijači uživaju u dobroj utakmici” izjavio je trener ekipe Budve, Vladimir Vasović.

“Posle 3 vezane utakmice protiv Jedinstva očekuje nas još jedna jaka protiv Budve. Utakmica nema preveliki rezultatski značaj, gledamo sebe, da ispravimo greške iz prethodnih utakmica i što bolje se uigramo i podignemo samopouzdanje za polufinale play-offa. Disciplinom i dobrom energijom pokušaćemo da nanesemo prvi ovosezonski poraz ekipi Budve” kazao je Aldin Oković – tehničar ekipe Budućnost Capital Plaze.