Connect with us

Euro Volley 2019

Nemanja Peruničić umjesto Slobodana Bojića putuje na Euro Volley

Primač servisa crnogorske odbojkaške reprezentacije Slobodan Bojić zbog povrede neće putovati na Evropsko prvenstvo. Umjesto njega u Holandiju putuje Nemanja Peruničić, primač servisa Budućnost Voleja.

Peruničić je bio dio crnogorske reprezentacije koja je osvojila zlatnu medalju na Igrama malih zemalja Evrope ove godine u Budvi, a takođe i dio juniorske selekcije koja je ove godine osvojila zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu.

Na Evropsko prvenstvo, 11. septembra u 13.30 časova ispred “Kompleksa Verde” putuju 14 igrača:

TEHNIČARI: Rajko Strugar i Nikola RadonićPRIMAČI SERVISA: Vojin Ćaćić, Marko Bojić, Marko Vukašinović, Božidar Ćuk i Nemanja PeruničićSREDNJI BLOKERI: Gojko Ćuk, Luka Babić, Ivan Ječmenica i Blažo Milić; KOREKTORI: Miloš Ćulafić i Aleksandar MinićLIBERO: Nikola Lakčević.

Istog dana, neposredno pred put, od 13 časova, takođe u “Kompleksu Verde” održaće se konferencija za novinare.

Ministar sporta i mladih Nikola Janović posjetiće naše trening odbojkaške reprezentacije u utorak 10. septembra u 18 časova.

View this post on Instagram

Obavještavamo vas da primač servisa crnogorske odbojkaške reprezentacije Slobodan Bojić zbog povrede neće putovati na Evropsko prvenstvo. Umjesto njega u Holandiju putuje Nemanja Peruničić, primač servisa Budućnost Voleja. Peruničić je bio dio crnogorske reprezentacije koja je osvojila zlatnu medalju na Igrama malih zemalja Evrope ove godine u Budvi, a takođe i dio juniorske selekcije koja je ove godine osvojila zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu. Na Evropsko prvenstvo, 11. septembra u 13.30 časova ispred "Kompleksa Verde" putuju 14 igrača: TEHNIČARI: Rajko Strugar i Nikola Radonić; PRIMAČI SERVISA: Vojin Ćaćić, Marko Bojić, Marko Vukašinović, Božidar Ćuk i Nemanja Peruničić; SREDNJI BLOKERI: Gojko Ćuk, Luka Babić, Ivan Ječmenica i Blažo Milić; KOREKTORI: Miloš Ćulafić i Aleksandar Minić; LIBERO: Nikola Lakčević. Istog dana, neposredno pred put, od 13 časova, takođe u "Kompleksu Verde" održaće se konferencija za novinare. Podsjećamo vas i da će u utorak 10. septembra trening odbojkaške reprezentacije u 18 časova posjetiti ministar sporta u Vladi Crne Gore Nikola Janović. Evropsko prvenstvo za odbojkaše održaće se od 12. – 29. septembra, a prvi put igraće se u četiri zemlje – Francuskoj, Belgiji, Sloveniji i Holandiji. Crna Gora je u grupi D, koja se igra u Roterdamu i Amsterdamu (Holandija), a sa nama u grupi su Poljska, Holandija, Ukrajina, Češka i Estonija. Prolaz u drugu fazu takmičenja obezbijediće po četiri selekcije iz svake grupe. #EuroVolleyM

A post shared by Volleyball Federation MNE (@odbojkaski_savez_cg) on

Evropsko prvenstvo za odbojkaše održaće se od 12. – 29. septembra, a prvi put igraće se u četiri zemlje – Francuskoj, Belgiji, Sloveniji i Holandiji.

Crna Gora je u grupi D, koja se igra u Roterdamu i Amsterdamu (Holandija), a sa nama u grupi su Poljska, Holandija, Ukrajina, Češka i Estonija. Prolaz u drugu fazu takmičenja obezbijediće po četiri selekcije iz svake grupe.

More in Euro Volley 2019