Connect with us

slajder

Milić i Vukašinović do nove pobjede

Blažo Milić (8 poena, 1 as i 3 bloka) i Marko Vukašinović (17 poena, 1 blok) najzaslužniji su za trijumf Orestiade od 3:1 pred svojim navijačima protiv Kifisia u prvenstvu Grčke, Božidar Ćuk (14 poena, 2 asa i 1 blok) je bio najbolji pjedinac utakmice u kojoj je Olympiakos savladao Lamiu maksimalnim rezultatom dok je Luka Šuljagić sa Ethnikosom poražen 3:0 na gostovanju Foinikas Syroy osvojivši 6 poena za nepuna dva seta koliko je proveo u igri.

U prvenstvu Srbije Novi Pazar je u gostima savladao Indjiju 3:0 a Jovan Delić nije ulazio u igru.

Dejan Čabarkapa osvojio je 11 poena u porazu Salonih Anhova na gostovanju Calcit Kamniku 3:0.

Mizan Khorasan Vojina Ćaćića poražen je kod kuće od Shahrdari Tabriz  sa 3:0

U prvenstvu Francuske Tours je u gostima savladao Toulouse sa 3:0 a Rajko Strugar nije ulazio u igru, Gojko Ćuk je osvojio 3 poena od čega 1 iz bloka za dva seta u porazu Chaumonta na gostovanu Montpellieru maksimalnim rezultatom, dok je u drugoj ligi Aleksandar Milivojević (9 poena, 1 blok) sa Cambrai poražen kod kuće 3:2 od Martigues.

Tonegeren Tijane Jakić savladao je kod kuće Kivola Riemst sa 3:0 u prvenstvu Belgije.

Nikoleta Perović sa 24 poena (2 bloka) bila je najbolji poenter utakmice u kojoj je Targu Mures kod kuće savladao Piatra Neamt sa 3:2 u prvenstvu Rumunije.

Hisamitsu Springs uposao je dvije pobjede u prvenstvu Japana, prvo kod kuće nad Okayama Seagulls sa 3:2 a zatim u gostima 3:0 nad Denso Airybees a Tanja Bokan ulazila je kao dvostruka izmjena u drugoj utakmici.

Ni 18 poena fenomenalne Danijele Džaković nije pomoglo Jedinstvu da izbjegne maksimalan poraz n u gostima od Dinamo Azotare.

Andrea Laković osvojila je 7 poena od čega 3 iz bloka u pobjedi USC Munster nakon 5 setova na gostovanju Hamburgu.

Trefl Sopot pobijedio je sa 3:1 Rzeszow Ane Otasević koja je osvojila 1 poena odigravši svega jedan set.

U francuskoj drugoj ligi fenomelna je bila Marija Milović sa 13 poena (2 asa i 6 blokova) ali je njena Stella Calais poražena kod kuće od Saint Fons sa 3:1 dok su Dragana Peruničić (12 poena) i Marija Sandić (nije igrala zbog povrede zgloba) sa Amiens pobijedile u gostima Bordeaux sa 3:1.

 

More in slajder