Odbojkaški savez Crne Gore

Address:19. Decembar br.5 (južna tribina Gradskog stadiona), 81000 Podgorica
Phone:+382 20 665 115
Website:www.oscg.me
Prva liga (Ž)

Luka Bar u nedjelju za 10. titulu, Morača za nastavak serije

U nedjelju, 28. aprila odigraće se treća utakmica finalne serije plej ofa Prve lige Crne Gore za odbojkašice.

Ekipa Luke Bar ugostiće ekipu Morače u Sportskom centru “Topolica” sa početkom u 18 časova.

Finalna serija se igra u tri dobijene utakmice, a Luka Bar vodi 2:0 u mečevima.

“Očekuje nas treća utakmica protiv Morače. Mi smo odigrale prethodne dvije jako dobro i nadam se da ćemo takvu igru zadržati i u nedelju i na kraju slaviti na našem terenu. Ovim putem pozivam sve ljubitelje odbojke da dodju da nas podrže”, izjavila je korektor ekipe Luke Bar, Dijana Vuković.

“U prve dvije utakmice pokazale smo dobru i ubjedljivu igru. Pred nama je treća utakmica koja će se odigrati u nedjelju. Cijenimo ekipu Morače ali mislimo da ćemo zasluženo osvojiti titulu prvaka Crne Gore”, dodala je primač servisa ekipe Luke Bar, Milena Burzanović.

“Na prethodnoj utakmici imali smo veliku šansu uzevši u obzir domaći teren, koju nismo uspjeli da iskoristimo. Bez obzira na trenutnu prednost koju će ekipa Luke Bar imati na domaćem terenu u nedelju, nadam se da nećemo staviti tačku tu i da ćemo poslije dvije izuzteno loše utakmice u kojima nismo pružile maksimum, u Baru pokazati naš kvalitet i vratiti se u trku za mjesto šampiona”, izjavila je primač servisa ekipe Morače, Ivana Miljanić.

“Očekuje nas neizvjesna utakmica. Luka Bar je favorit ali mi ćemo dati sve od sebe da se ova serija utakmica produži. U prošle dvije se nismo pokazali u najboljem svjetlu, imali smo puno  grešaka i mislim da su naše greske doprinijele porazu. Smatram da ce ovaj put biti bolje, vrijedno smo trenirali i to ce se isplatiti”, izjavila je primač servisa ekipe Morače, Teodora Čavić.